1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Dairelerde hedef final
Dairelerde hedef final

Dairelerde hedef final

Hasan Ramadan Cemil Devlet Daireleri Arası Halı Saha Futbol Turnuvası’nda grup maçlarının geçtiğimiz hafta tamamlanmasını ardından çeyrek final maçları da önceki akşam oynandı.

A+A-

Devlet Daireleri arası halı saha futbol turnuvasında bu akşam yarı final maçları oynanacak. Rakiplerini mağlup eden Telefon Dairesi, Maliye Bakanlığı, Din İşleri ve İçişleri şimdi final için mücadele edecekler.

Hasan Ramadan Cemil Devlet Daireleri Arası Halı Saha Futbol Turnuvası’nda grup maçlarının geçtiğimiz hafta tamamlanmasını ardından çeyrek final maçları da önceki akşam oynandı.

Göçmenköy Halı Sahası’nda gerçekleşmekte olan ve 15 Temmuz tarihinden beridir devam eden Hasan Ramadan Cemil Devlet Daireleri Arası Halı Saha Futbol Turnuvası’nda final ve üçüncülük maçı ise 2 Eylül Salı akşamı oynanacak.

İki maç penaltılara kaldı
Spor yazarı İbrahim Özsoy tarafından organize edilen ve bu yıl dördüncüsü düzenlenen devlet daireleri arası halı saha futbol turnuvasında çeyrek final maçları görülmeye değerdi. Gecenin ilk maçında Telefon Dairesi, Ekonomi Bakanlığı’nı 8-5 mağlup ederek adını yarı finale yazdırdı. Ardından oynanan Çevre Bakanlığı - Din İşleri Dairesi karşılaşması izleyenleri hop oturtup hop kaldırdı. Normal süresi 2-2 tamamlanan karşılaşma penaltılara kaldı. Müthiş kurtarışların olduğu penaltılar sonunda gülen taraf Din İşleri oldu ve yarı finale yükseldi. 
Bir sonraki karşılaşmada Maliye Bakanlığı ile Hazine Muhasebe Dairesi de normal sürede yenişemediler. Bu karşılaşmayı da penaltılarda 9-8 kazanan Maliye Bakanlığı yarı finale yükseldi. Gecenin son maçında ise İçişleri Bakanlığı, Devlet Hastanesi’ni 10-2 farklı mağlup ederek yarı finale yükseldi.  
Yarı final karşılaşmaları bugün finaller ise 2 Eylül Salı günü

Çeyrek Final Sonuçları
Telefon Dairesi-Ekonomi Bakanlığı: 8-5
Çevre Bakanlığı-Din İşleri Dairesi: 5-6 (p)
Hazine Muhasebe Dairesi-Maliye Bakanlığı: 8-9 (p)
Devlet Hastanesi-İçişleri Bakanlığı: 2-10

Yarı Final (Bugün)
Saat 20.00: (Telefon--Maliye)
Saat 21.00: (İçişleri Bakanlığı - Din İşleri Dairesi)

Bu haber toplam 1150 defa okunmuştur