1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Dairelerde geri sayım
Dairelerde geri sayım

Dairelerde geri sayım

Devlet Daireleri Arası Halı Saha Futbol Turnuvası’nın adı Hasan Ramadan Cemil Devlet Daireleri Arası Halı Saha Futbol Turnuvası olarak belirlendi.

A+A-

Bu yıl 4’üncü kez düzenlenecek olan Devlet Daireleri Arası Halı Saha Futbol Turnuvası’nın adı Hasan Ramadan Cemil Devlet Daireleri Arası Halı Saha Futbol Turnuvası olarak belirlendi. Turnuvanın grupları ve kura çekimi 1 Temmuz Salı günü yapılacak.

KKTC’deki bakanlıklara bağlı Devlet Daireleri arası halı saha futbol turnuvasının dördüncüsü 15 Temmuz 2014 tarihinde start alıyor. Turnuva Göçmenköy Sahası yanında yeni hizmete açılan halı sahada gerçekleşecek.

Bu yıl dördüncü kez düzenlenecek olan devlet daireleri arası halı saha futbol turnuvası Merhum iş adamlarımızdan Hasan Ramadan Cemil anısına gerçekleşecek. Turnuvanın adı “Hasan Ramadan Cemil Devlet Daireleri Arası Halı Saha Futbol Turnuvası” olarak belirlendi.  Organizasyon sorumlusu İbrahim Özsoy yaptığı açıklamada 1 Temmuz 2014 Salı günü son toplantıyı yapacaklarını grupları belirleyip fikstür çekiminin gerçekleşeceğini belirtti. Şu ana kadar 13 devlet dairesinin katılım gösterdiği turnuvanın son toplantısı yine Atatürk Stadı altındaki Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği İletişim Merkezi’nde saat 18.00’de  gerçekleşecek.

“Hasan Ramadan Cemil Devlet Daireleri Arası Halı Saha Futbol Turnuvası”na şimdiye kadar kayıt yaptıran 13 daire şöyle: Maliye Bakanlığı, İç İşleri Bakanlığı, Telefon Dairesi, Ekonomi Bakanlığı, Çevre Bakanlığı, Devlet Hastanesi, İhtiyat Sandığı, Hazine ve Muhasebe Dairesi, Tarım Bakanlığı, Toprak Ürünleri Kurumu, Merkezi Ceza Evi, Gümrük Dairesi, Şehir Planlama Dairesi ve Spor Dairesi.

Bu haber toplam 1230 defa okunmuştur