1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Dairelerde finalin adı kondu
Dairelerde finalin adı kondu

Dairelerde finalin adı kondu

Hasan Ramadan Cemil Devlet Daireleri Arası Halı Saha Futbol Turnuvası’nda finalistler belirlendi.

A+A-

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen devlet daireleri arası futbol turnuvasında 2015’in finalistleri Jeoloji Maden Dairesi ile Elektrik Dairesi oldu.
Bu yıl ikinci kez Hasan Ramadan Cemil adına mücadele eden takımların uzun süredir devam eden karşılaşmalarında mutlu sona ulaşan 14 Eylül Pazartesi akşamı belli olacak.

Önceki akşam oynanan yarı finallerde ilk olarak Jeoloji Maden Dairesi ile Telefon Dairesi karşı karşıya geldi. Çok çekişmeli geçen maçın normal süresi 2-2 tamamlandı. Penaltı atışlarına gidilen turnuvada Jeoloji Maden Dairesi’nin tecrübeli kalecisi Mahmut 1 penaltıyı kurtarırken Telefon Dairesi 1 penaltıyı da gole çeviremedi. Penaltıları 4-3 üstün tamamlayan Jeoloji Maden Dairesi, 6-5’lik galibiyetle ilk finale yükselen takım oldu.
Gecenin diğer yarı final maçı ise Gelir ve Vergi Dairesi ile Elektrik Dairesi arasında oynandı. Maça favori başlayan Elektrik Dairesi 1-0 öne geçse de Vergi Dairesi eşitliği yakalamayı başardı. İkinci devrede gelen karşılıklı gollerle son bölüme 2-2 eşitlikle girildi. Son anlarda goller bulan Elektrik Dairesi rakibini 5-2 ile geçerek ilk kez katıldığı turnuvada finale yükselmeyi başardı.

Final Pazartesi oynanacak
Hasan Ramadan Cemil Devlet Daireleri Arası Halı Saha Futbol Turnuvası’nda üçüncülük ve final maçları 14 Eylül Pazartesi akşamı oynanacak. Üçüncülük maçının 18.30, final maçının 19.30’da başlayacağı turnuvada maçlar sonunda düzenlenecek törenle takımlara kupa, madalya ve çeşitli ödüller verilecek.

Bu haber toplam 1300 defa okunmuştur