1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Dairelerde final zamanı
Dairelerde final zamanı

Dairelerde final zamanı

Hasan Ramadan Cemil Devlet Daireleri Arası Halı Saha Futbol Turnuvası’nda üçüncülük ve final maçları bu akşam oynanacak

A+A-

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen ve bu yıl dördüncüsü organize edilen devlet daireleri arası halı saha futbol turnuvasında sona gelindi. Her yıl olduğu gibi bu yıl da yine Spor Yazarı İbrahim Özsoy tarafından organize edilen turnuva Hasan Ramadan Cemil adına düzenlendi. Toplam 12 takımın iki ayrı gurupta mücadele ettiği Hasan Ramadan Cemil Devlet Daireleri Arası Halı Saha Futbol Turnuvası’nda şampiyon bugün oynanacak final maçı sonuna belli olacak.

Göçmenköy Halı Sahası’nda düzenlenen ve 15 Temmuz tarihinden beridir devam etmekte olan turnuvada gruplarda ilk 4’te yer alan takımlar adını bir üst tura yazdırdı. Çeyrek final maçlarının ardından yarı finaller oynandı ve finale yükselen takımlar belli oldu.
Hasan Ramadan Cemil Devlet Daireleri Arası Halı Saha Futbol Turnuvası’nda üçüncülük ve final maçları bu akşam oynanacak. Gecenin ilk maçı saat 19.00’da başlayacak. Maliye Bakanlığı ile Din İşleri Dairesi takımları üçüncülük mücadelesi verecek. Bu maçın ardından ise finale geçilecek. Final maçında İçişleri Bakanlığı ile Telefon Dairesi takımları karşı karşıya gelecek ve maçın galibi şampiyonluğunu ilan edecek.

Ekonomi ve İhtiyat Sandığı en centilmenler
Hasan Ramadan Cemil Devlet Daireleri Arası Halı Saha Futbol Turnuvası’nda final maçlarının ardından düzenlenecek törenle dereceye girenlere ödülleri takdim edilecek.
Turnuva boyunca karşılaşmaları yöneten hakemler Alper Aligüllü, Adem Şenel ve Münür Zeden’e, turnuvaya katılan tüm takımlara, turnuva haberlerine yazılı ve görsel basında yer veren medya kurumlarına ödülleri final maçının ardından verilecek.
Devlet Daireleri Arası Halı Saha Futbol Turnuvası’nda geçmiş organizelerde olduğu gibi centilmen takımlara da özel ödül verilecek. Turnuvada en centilmen takım olarak Ekonomi Bakanlığı ve İhtiya Sandığı Dairesi seçilmiştir. Centilmen seçilen takımlara da kupaları törende takdim edilecek.

Bu haber toplam 1208 defa okunmuştur