1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Daireler sahaya iniyor
Daireler sahaya iniyor

Daireler sahaya iniyor

Hasan Ramadan Cemil Devlet Daireleri Arası 4.Halı Saha Futbol Turnuvası bugün başlıyor

A+A-


 

Bu yıl dördüncüsü düzenlenen Devlet Daireleri Arası Halı Saha Futbol Turnuvası Hasan Ramadan Cemil adına oynanacak. Göçmenköy Halı Sahası’nda gerçekleşecek turnuvada maçlar Salı ve Perşembe akşamları oynanacak. Bugün saat 20.00’de başlayacak turnuvada 12 takım iki grupta mücadele edecek.

Salı akşamı “A” ve Perşembe akşamı da “B” grubu maçlarının oynanacağı Hasan Ramadan Cemil Devlet Daireleri Arası 4.Halı Saha Futbol Turnuvası’nda açılış maçı Şehir Planlama Dairesi ile Hazine ve Muhasebe Dairesi arasında oynanacak.
“A” Grubunda Devlet Hastanesi, Çevre Bakanlığı, Tarım Bakanlığı TÜK, Şehir Planlama Dairesi, Telefon Dairesi, Hazine ve Muhasebe Dairesi takımları yer alıyor. “B” grubunda ise Din İşleri Dairesi Başkanlığı, Orman Dairesi, Maliye Bakanlığı, İçişleri Bakanlığı, Ekonomi Bakanlığı ve İhtiyat Sandığı Dairesi takımları mücadele edecek.
Hasan Ramadan Cemil Devlet Daireleri Arası 4.Halı Saha Futbol Turnuvası’nda, Salı ve Perşembe akşamları 20.00 ile 23.00 saatleri arasında üçer maç oynanacak. Turnuvanın grup maçları 21 Ağustos Perşembe akşamı tamamlanacak.
Final maçı 2 Eylül Salı akşamı oynanacak. Turnuvada her yıl olduğu gibi centilmenlik ön planda tutulacak ve her iki grupta yer alan takımlar arasında en centilmen olan takıma büyük ödül verilecek.

Hasan Ramadan Cemil Devlet Daireleri Arası 4.Halı Saha Futbol Turnuvası ilk hafta maç programı şöyle:
 

Bugün
Saat 20.00: Şehir Planlama Dairesi-Hazine Muhasebe D.
Saat 21.00: Çevre Bakanlığı-Tarım Bakanlığı/TÜK
Saat 22.00: Devlet Hastanesi-Telefon Dairesi

17 Temmuz Perşembe
Saat 20.00: İhtiyat Sandığı-Ekonomi Bakanlığı
Saat 21.00: İçişleri Bakanlığı-Orman Dairesi
Saat 22.00: Din İşleri Bşk.D.-Maliye Bakanlığı

Bu haber toplam 1008 defa okunmuştur