1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. CTP’nin LTB Meclis Üyesi adayları sendika ziyaretlerini sürdürüyor
CTP’nin LTB Meclis Üyesi adayları sendika ziyaretlerini sürdürüyor

CTP’nin LTB Meclis Üyesi adayları sendika ziyaretlerini sürdürüyor

Cumhuriyetçi Türk Partisi’nin Lefkoşa Türk Belediyesi için gösterdiği Belediye Meclis Üyesi adayları, sendika ziyaretlerine önceki gün de devam etti.

A+A-

Cumhuriyetçi Türk Partisi’nin Lefkoşa Türk Belediyesi için gösterdiği Belediye Meclis Üyesi adayları, sendika ziyaretlerine önceki gün de devam etti. İlk olarak Kıbrıs Türk Kamu Görevlileri Sendikası (KAMU-SEN)’i ziyaret eden LTB Meclis Üyesi adayları, öğleden sonra ise Kıbrıs Türk Orta Eğitim Öğretmenler Sendikası (KTOEÖS)’nı ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundu. Adaylara ziyaretlerinde Lefkoşa İlçe Başkanı Rıfat Arşehit ile Lefkoşa İlçesi eski Başkanı ve eski milletvekili Ahmet Derya da eşlik etti.

ARŞEHİT: BÜYÜK ÖZVERİ GÖSTERECEĞİZ

Ziyaretlerde konuşma yapan Lefkoşa İlçe Başkanı Rıfat Arşehit, LTB Meclis Üyesi adaylarının önümüzdeki dönem büyük özveri göstererek çalışacaklarını söyledi. CTP olarak Lefkoşa’da başkan adayı göstermediklerini ve TDP ile ittifak yaparak mevcut Belediye Başkanı Mehmet Harmancı’yı destekleme kararı aldıklarını anımsatan Arşehit, partinin kendi belediye meclis üyelerini belirlediğini ve çok güçlü bir liste ile yola çıktıklarını vurguladı. 

ATAN: ÇALIŞMALARINIZA KATKI KOYMAYA HAZIRIZ

KAMU-Sen Başkanı Metin Atan kabulde yaptığı konuşmada, sendika yönetimi olarak göreve gelecek belediye meclisinin çalışmalarına katkı koymaya hazır olduklarını dile getirdi. Ülkedeki çoğu belediyenin şu anda batma noktasında olduğuna vurgu yapan Atan, “Her büyük kentin büyük zorlukları var. Belediye meclisinde yapacağınız çalışmalarda başarı diliyorum. Umarım çalışmalar daha da ileriye gider” diye konuştu.

 

EYLEM: İTTİFAK OLUŞUMU BİZLER İÇİN ÇOK ANLAMLI

KTOEÖS Başkanı Selma Eylem de, TDP ile CTP’nin Lefkoşa’da ortak aday göstermesine değindi ve oluşturulan ittifakın kendileri için son derece anlamlı ve önemli olduğunun altını çizdi. Sol görüşteki siyasi partilerle her zaman ortak değerleri bulunduğunu belirten Eylem, dörtlü koalisyona da olumlu baktıklarını, bu tür ittifakların ülkenin geneline yayılmasını temenni ettiklerini söyledi.

 

Fotoğraflı

Bu haber toplam 1505 defa okunmuştur