1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. CTP'den 'Dipkarpaz'a Destek
CTPden Dipkarpaza Destek

CTP'den 'Dipkarpaz'a Destek

CTP-BG, Dipkarpaz Belediyesi’nde süresiz grev başlatan çalışanları grev yerinde ziyaret ederek, mücadelelerine destek verdi.

A+A-

CTP-BG, Dipkarpaz Belediyesi’nde süresiz grev başlatan çalışanları grev yerinde ziyaret ederek, mücadelelerine destek verdi.

CTP-BG’den verilen bilgiye göre, ziyarete, CTP-BG İskele Milletvekili Biray Hamzaoğulları, CTP-BG Dipkarpaz Belediye Başkan Adayı Suphi Coşkun ve CTP-BG Örgütlenme Sekreteri Niyazi Düzgün katıldı.

Belediye Emekçileri Sendikası’nda (BES) örgütlü Dipkarpaz Belediyesi çalışanlarının Belediye Başkanı Mehmet Demirci’nin toplu iş sözleşmesini imzalamaması nedeniyle başlattığı süresiz greve destek vermek için bölgeye giden CTP-BG heyeti, ziyaretlerde de bulundu.

Ziyarette konuşan CTP –BG Dipkarpaz Belediye Başkan Adayı Suphi Coşkun, mevcut başkanın yasa tanımaz bir tutumla çalışanların sosyal haklarını vermediğini iddia ederek, çalışanların mücadelelerinde sonuna kadar yanlarında olduklarını belirtti.

CTP-BG Örgütlenme Sekreteri Niyazi Düzgün de, Dipkarpaz Belediyesi çalışanlarının haklı mücadelesini selamladığını belirterek, bir sendikanın tüm uzlaşma yolları tıkandığı zaman en son çare olarak süresiz greve gittiğine dikkat çekti.

Düzgün, ziyaret amaçlarının çalışanlara moral ve destek vermek olduğunu da belitti.

Konuşmaların ardından sendika temsilcileri ve çalışanlarla sohbet eden CTP –BG heyeti, işçilere baklava da ikram etti.(tak)

Bu haber toplam 2191 defa okunmuştur
Etiketler : ,