1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. CTP’de ‘soruştuma’
CTP’de ‘soruştuma’

CTP’de ‘soruştuma’

CTP-BG’de 29 Haziran’daki yerel seçimlerinin ardından parti içerisinde ortaya atılan iddialar ve suçlamalar ile ilgili Mağusa ve Girne’de oluşturulan komiteler, ilk toplantısını bugün yapacak.

A+A-

 

Cumhuriyetçi Türk Partisi – Birleşik Güçler’de (CTP-BG), 29 Haziran’daki yerel seçimlerinin ardından parti içerisinde ortaya atılan iddialara yönelik Mağusa ve Girne’de oluşturulan komiteler, ilk toplantısını bugün yapacak.
Başbakan Özkan Yorgancıoğlu ve parti genel sekreteri Kutlay Erk’in de yer alacağı komitelerde görev alacak üyelerin isimleri belirlendi.
Hafta başında bir araya gelecek komitenin çalışmalarını 1 ay içerisinde tamamlayarak, konu ile ilgili rapor hazırlaması planlanıyor.

Erk: “Kusur tespiti olursa, tüzüğün gereği yapılacak”

Geçtiğimiz gün YENİDÜZEN’e konuşan CTP-BG Genel Sekreteri Kutlay Erk, Mağusa ve Girne’de oluşturulan komitelerin ilk toplantısını bugün yapacağını açıklamıştı.
Erk, üyelerin belirlendiğini ancak görevlendirmeler ile ilgili açıklama yapmak istemediğini de söylemişti.
Çalışmalar sonucunda üyeler ile ilgili yerel seçimlerde ‘kusur’ tespiti yapılması halinde Parti Tüzüğü’ne göre hareket edileceğini vurgulayan Erk, iddialara yönelik çalışmaların ise sürdüğünü kaydetmişti. (YENİDÜZEN)

 

Bu haber toplam 1995 defa okunmuştur