1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. CTP Parti Meclisi toplandı
CTP Parti Meclisi toplandı

CTP Parti Meclisi toplandı

Parti Meclisi toplantısı 5 saati aşkın sürdü

A+A-

Cumhuriyetçi Türk Partisi - Birleşik Güçler dün akşam 'Cumhurbaşkanlığı seçimi' gündemiyle toplandı. YENİDÜZEN'in baskıya verildiği günün ilk saatlerine kadar toplantıyla ilgili herhangi bir resmi açıklama yapılmazken, CTP'nin "seçimlere kendi adayıyla katılma" ve "CTP adına seçime katılım" kararı aldığı öğrenildi. 5 saati aşkın süren Parti Meclisi toplantısında partinin Cumhurbaşkanı adayını belirleme yöntemi ve isimlerin da konuşulduğu öğrenilirken, bu yöndeki kararın bir sonraki toplantıda alınacağı tahmin ediliyor.

-------------------------

SAAT:12:25

CTP Genel Sekreteri Kutlay Erk, dün akşam gerçekleştirilen Parti Meclisi toplantısı hakkında açıklama yaptı.

Açıklamanın tam metni şöyle

 

Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Parti Meclisi (PM) dün akşam gerçekleştirdiği toplantıda gündemde olan cumhurbaşkanlığı seçimlerini değerlendirdi. PM’nin bir önceki toplantıda konu ile ilgili olarak kararlaştırdığı çalışmalar üzerinde bilgilendirme ve değerlendirme yapıldı.
Yapılan PM toplantısında Partinin, cumhurbaşkanlığı seçimlerine katılması kararı alındı. Bu bağlamda Merkez Yönetim Kurulu (MYK) başlattığı çalışmaları devam ettirecek ve kısa sürede tamamlayarak PM’nin bilgisine sunacak. Daha sonra aday belirleme için PM karar üretecek. Kamuoyuna saygı ile duyururuz.

(Fotoğraf arşiv)

Bu haber toplam 3090 defa okunmuştur