1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. CTP Mali Sekreteri açıklama yaptı
CTP Mali Sekreteri açıklama yaptı

CTP Mali Sekreteri açıklama yaptı

CTP Mali Sekreteri İsmet Akim, CTP piyango biletleriyle ilgili çıkan asılsız bir haberle ilgili yazılı bir basın açıklamasında bulundu

A+A-

CTP Mali Sekreteri İsmet Akim, CTP piyango biletleriyle ilgili çıkan asılsız bir haberle ilgili yazılı bir basın açıklamasında bulundu. Açıklamanın tam metni şöyle:

"Bugün bir gazetenin manşetine taşıdığı hayal ürünü haber ile ilgili açıklama yapma gereği duyulmuştur. Habere konu olan Partimizin, piyango biletlerini gece kulüplerine satma gibi bir girişimi asla olmamış, haberde yer verilen asılsız iddialar sorumlu gazetecilik anlayışını da ayaklar altına almıştır. Oysa olayın aslı, bilet satan gönüllü birkaç arkadaşa gece kulüplerinden gelen teklifin reddedilmesinden ibarettir.

Haberin kaynağı olduğu ileri sürülen gece kulübü işletmesinin sahibinin ne yapmaya çalıştığı konusunda şüphe duyması gereken gazete yönetimi böyle ciddi bir iddiayı manşetine taşımakta beis görmemiş, haberi doğrulatma çabasına dahi girmeyerek herhangi bir parti yöneticisinden de konu ile ilgili bilgi istememiştir.
Halkımız takdir eder ki kurulduğu yıldan beri piyango bileti satarak ayakta durmaya çalışan partimizin piyangosu, her yıl çekilmekte ve hediyeler sahiplerine çekilişin hemen ardından büyük bir mutlulukla teslim edilmektedir. Partimizin mensubu gönüllüler tarafından satılan binlerce bilet sayesinde partimiz sosyal faaliyetlerini sürdürmekte ve halkımız ‘ciddi, güvenilir, büyük piyango’ sloganımızın hakkını teslim etmektedir.
Bu ülkede ‘değişim’ derken değişimin her alanda yaşanması gerektiğine inanmaktayız. Medya gibi çok önemli bir gücü ellerinde tutanların bu değişime ortak olması için bir kez daha çağrıda bulunuruz. Haberciliğin evrensel unsurlarını barındırmayan bu ‘dedikodu’ türü haberlerin ne maksatla yapıldığını halkımız gibi bizler de çok iyi bilmekteyiz. Bilinmelidir ki bu tarz haberlerle muradına ereceğini sananlar büyük bir yanılgı içindeler. Çamur at izi kalsın anlayışından artık vazgeçilmelidir.

İsmet Akim"

Bu haber toplam 1480 defa okunmuştur