1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. CTP, İngiltere İşçi Partisi Kurultayı’na katıldı
CTP, İngiltere İşçi Partisi Kurultayı’na katıldı

CTP, İngiltere İşçi Partisi Kurultayı’na katıldı

Cumhuriyetçi Türk Partisi 22-24 Eylül tarihlerinde Manchester’da düzenlenen İngiltere İşçi Partisi’nin yıllık kurultayına katıldı

A+A-


Cumhuriyetçi Türk Partisi 22-24 Eylül tarihlerinde Manchester’da düzenlenen İngiltere İşçi Partisi’nin yıllık kurultayına katıldı. Kurultay’da CTP’yi milletvekili ve Dış İlişkiler Sekreteri Armağan Candan ile CTP Londra Örgütü’nden İlker Kılıç temsil etti. CTP heyeti uluslararası katılımcılara dönük toplantı, seminer ve etkinliklere katılırken İşçi Partisi Lideri Ed Miliband'ın gölge kabinesi ile görüşme fırsatı buldu. Heyet,  Gölge Dış İşleri Bakanı Douglas Aleksander, Gölge Avrupa Bakanı Gareth Thomas, milletvekili Andy Love, Lordlar Kamarası’na atanan Michael Cashman ve İşçi Partisi’nden Londra’da Belediye Meclis Üyeliği’ne seçilen Kıbrıslı Türk politikacılar Peray Ahmet, Emine İbrahim ve Mete Çoban ile bir araya geldi.

CTP heyeti temasları sırasında ayrıca Avrupa Parlamentosu Sosyalist & Demokrat Grup Başkanı Gianni Pittella ve şu anda Avusturalya’nın İngiltere’deki Yüksek Komiseri olan BM Genel Sekreteri Kıbrıs eski Özel Danışmanı Aleksander Downer ile de görüştü.

Bu haber toplam 2132 defa okunmuştur