1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. CTP Gençlik Lefkoşa kongresini gerçekleştirdi
CTP Gençlik Lefkoşa kongresini gerçekleştirdi

CTP Gençlik Lefkoşa kongresini gerçekleştirdi

Cumhuriyetçi Türk Partisi Gençlik Örgütü 16. Olağan İlçe kongrelerinin ilki dün akşam Lefkoşa ilçesinde gerçekleştirildi.

A+A-

Cumhuriyetçi Türk Partisi Gençlik Örgütü 16. Olağan İlçe kongrelerinin ilki dün akşam Lefkoşa ilçesinde gerçekleştirildi. Ahmet Fellahoğlu ilçe başkanlığı görevine getirilirken yönetim kurulu üyeleri de belirlendi.  Naci Talat Vakfı’nda düzenlenen kongre saat 19.00’da başladı. Demokrasi Şehitleri anısına bir dakikalık saygı duruşunun ardından açılan kongreye CTP-BG Genel Sekreteri Kutlay Erk, CTP-BG Cumhurbaşkanı adayı ve Cumhuriyet Meclisi Başkanı Sibel Siber, CTP-BG Lefkoşa İlçe Başkanı Mutlu Azgın, milletvekilleri ve çok sayıda partili katıldı. Konuşmaların ardından CTP Gençlik Örgütü Lefkoşa İlçesi Yönetim Kurulu’nun faaliyet raporu okundu ve yeni başkan ile yönetim kurulu üyeleri tanıtıldı. CTP Gençlik Örgütü Lefkoşa İlçesi’nin yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu:
Başkan Ahmet Fellahoğlu, sekreter Bolkan Bardak, örgütlenme sorumlusu Tuğberk Kaya, eğitim sorumlusu Arif Osum, dış ilişkiler sorumlusu Açelya Özel, basın - yayın sorumlusu Bertu Dedeler, mali işler sorumlusu Çağda Özsoy, sosyal sorumluluk sorumlusu Simge Alıcı, kırsal kesim sorumlusu Naim Uzunoğulları.

FELLAHOĞLU: YANLIŞLARDAN DERS ÇIKARACAĞIZ
CTP Gençlik Örgütü Lefkoşa İlçe Başkanı Ahmet Fellahoğlu yönetim kurulu üyelerinin tanıtılmasının ardından konuşma gerçekleştirdi. Fellahoğlu, CTP’li gençler olarak sorumluluklarının bilincinde olduklarını ve partiyi güçlü kılmak için her türlü görev ve sorumluluğu üstlenmeye hazır olduklarını belirtti. CTP-BG’nin seçimlerde daha çok başarı gösterebilmesi için yanlışlardan ders çıkaracaklarını ve geride bırakılan bütün olumlu deneyimlerden faydalanacaklarını ifade eden Ahmet Fellahoğlu, 2015’te yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçiminin hayati önem taşıdığını ve bu seçimi kazanarak Kıbrıs’ta federal bir çözüme ulaşmanın ilk adımını atacaklarına inandığını kaydetti. CTP Gençlik Örgütü Lefkoşa İlçesi’nin bundan sonra siyaset üreteceğinin altını çizen Fellahoğlu, sorunlara çare bulabilmek için gece gündüz çalışacaklarını vurguladı.(yd)

Bu haber toplam 2114 defa okunmuştur