1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. CTP, çocukları unutmadı
CTP, çocukları unutmadı

CTP, çocukları unutmadı

CTP Kadın Örgütü Girne İlçe Yönetim Kurulu, Girne İlçe Binası’nda bulunan odalardan birini çocuk odasına çevirdi.

A+A-

 Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Kadın Örgütü Girne İlçe Yönetim Kurulu, Girne İlçe Binası’nda bulunan odalardan birini çocuk odasına çevirdi.

CTP’den yapılan açıklamaya göre, İçerisinde oyuncaklar bulunan odada artık minikler daha keyifli vakit geçirebilecek. Kadın Örgütü üyelerinin parti etkinliklerine katıldıkları sırada çocuklarını bırakacakları yerle ilgili yaşanan sorunları gidermek amacıyla düzenlenen odanın açılışı Girne İlçesi’nde gerçekleştirildi. Açılışa Kadın Örgütü temsilcileri ve Kadın Örgütü üyelerinin yanı sıra Lefkoşa Milletvekili ve MYK Üyesi Doğuş Derya ile Girne Milletvekili Ömer Kalyoncu katıldı.

BAĞLARBAŞI: “ÇOCUKLAR ÇOK EĞLENECEK”

Kadın Örgütü Girne İlçe Başkanı Evren Bağlarbaşı yaptığı açıklamada, Çocuk Odası’yla ilgili olarak çok olumlu eleştiriler aldıklarını ve çocukların bu odada vakit geçirirken çok eğleneceklerini söyledi.

İlerleyen zamanlarda daha büyük etkinliklerde çocukların başında durabilecek birisini de bu odada görevlendirmeyi düşündüklerini dile getiren Bağlarbaşı, Çocuk Odası’nın bir duvarını ellerini boyayan çocukların el izleriyle kapladıklarını ifade etti.

 

Bu haber toplam 1596 defa okunmuştur
Etiketler :