1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. CTP-BG TDP ile görüştü
CTP-BG TDP ile görüştü

CTP-BG TDP ile görüştü

Cumhuriyetçi Türk Partisi-Birleşik Güçler Genel Başkanı Özkan Yorgancıoğlu ve beraberindeki heyet, hükümet kurma çalışmaları kapsamında bugün Toplumcu Demokrasi Partisi ile görüştü.

A+A-

Cumhuriyetçi Türk Partisi-Birleşik Güçler (CTP-BG) Genel Başkanı Özkan Yorgancıoğlu ve beraberindeki heyet, hükümet kurma çalışmaları kapsamında bugün Toplumcu Demokrasi Partisi (TDP) ile görüştü.

Özkan Yorgancıoğlu başkanlığındaki CTP-BG heyetinde, Genel Sekreter Asım Akansoy ile Milletvekili Özdil Nami de yer aldı.

YORGANCIOĞLU

Yaklaşık bir saat süren görüşmenin sonunda basına açıklamada bulunan CTP-BG Genel Başkanı Özkan Yorgancıoğlu, görüşmede samimi düşüncelerini paylaştıklarını ve alternatiflerin neler olabileceğini konuştuklarını kaydetti.

Bugünkü görüşmenin bir ön değerlendirme niteliğinde olduğuna dikkat çeken Yorgancıoğlu, tüm siyasi partilerle muhtemelen bir tur daha görüşeceklerini belirtti.

ÇAKICI

TDP Genel Başkanı Mehmet Çakıcı ise, görüşmenin dostane bir havada geçtiğini dile getirerek, “Ülkemizin bir hükümet ihtiyacı var. Hükümetin çok hızlı bir şekilde kurulması gerekir” dedi.

Önemli yasaların değişmesi gerektiğine de dikkat çeken Çakıcı, gerek muhalefette gerekse hükümette çalışmalara destek vereceklerini kaydetti.

Görüşmede, TDP Genel Sekreteri Cemal Özyiğit ile Lefkoşa İlçe Başkanı Memduh Çeto’da hazır bulundu.(tak)

Bu haber toplam 1912 defa okunmuştur
Etiketler : ,