1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. CTP-BG Belediye Başkanları: Hazırız
CTP-BG Belediye Başkanları: Hazırız

CTP-BG Belediye Başkanları: Hazırız

CTP-BG, Parti Meclisi yerel seçimlerde aday olacak başkan adaylarını belirleme çalışmalarını sürdürürken, halen görevini sürdüren başkanların da ‘yeniden aday olması’ kararını açıkladı… Başkanlar ‘Göreve devam’ dedi…

A+A-

Meltem SONAY
Cumhuriyetçi Türk Partisi - Birleşik Güçler (CTP-BG), önceki akşam toplanan Parti Meclisi’nde ‘Mevcut belediye başkanlarının yerel seçimlerde yeniden adaylığını’ açıkladı, başkanlar ‘Göreve hazırız’ dedi.

Benli ve Biren’den açıklama yok…
Gönyeli Belediyesi Başkanı Ahmet Benli ve Yeni Boğaziçi Belediyesi Başkanı Cemal Biren henüz konuyla ilgili bir açıklama yapmak istemediklerini belirtti.

Lefkoşa Türk Belediyesi Başkanı Kadri Fellahoğlu: “Planlı, programlı bir 4 yıl için resmen adayım”
“Parti Meclisimiz görevde olan 9 belediye başkanının yeniden adaylıkları için karar üretti ve bu karar onaylandı. O andan itibaren resmen adayım.
Belediye Başkanlığı’nda 10 aylık bir tecrübem oldu, seçime kadar 4 ay daha devam edecek. Belediyenin kurtarılmaya ihtiyacı var. Birçok konuda normalleştirme, iyileştirme adımlarımız var, bu sürecin devam etmesine ihtiyaç vardır.

Alayköy Belediyesi Başkanı Hulusi Manisoy: “Partinin her kararına saygılıyız... Layıkıyla yapmaya hazırız”
“Parti Meclisi gerekli araştırmalarını yaparak bu karara vardı. Bölgelerin nabzını tutmuş, delegenin görüşünü almış ve mevcut başkanların yeniden adaylığı kararını üretmiştir, iyisini de yapmıştır. Sevindirici olan tüm belediye başkanlarının da aday olması.

Akıncılar Belediyesi Başkanı Hasan Barbaros: “Göreve her zamanki gibi hazırız”
“Partimizi bu görevi yeniden verdiği için teşekkür ederiz. Göreve her zamanki gibi hazırız ve seve seve yerine getireceğiz.

Değirmenlik Belediyesi Başkanı Osman Işısal: “Halka hizmete devam edeceğiz”
“Parti Meclisimiz mevcut belediye başkanlarının adaylığını onayladı. CTP’li belediyeler, diğer belediyelere bakıldığında, ayakları yere basan belediyelerdir. Diğer belediyelere oranla daha ufak tefek sorunları olan belediyelerdir.

Dikmen Belediyesi Başkanı Yüksel Çelebi: “Durmak yok!”
“Aday olan herkes göreve hazırdır. Sadece Başkan değil, tüm belediye ekibi yeni döneme hazır, devam ediyoruz. Yapacak çok işimiz, tamamlanacak projelerimiz var. Bölgelinin sorunları var… Canla başla çalışacağız. Durmak yok.”

Girne Belediyesi Başkanı Sümer Aygın: “Belli ilkeler, inançlar doğrultusunda görevimizi yaptık, yapacağız”
“Parti görev verirse hazır olduğumu daha önce açıklamıştım. Parti Meclisi’miz kararını açıkladı. Bu karara saygı duyuyorum, tabi ki partimiz olumsuz bir karar üretse ona da saygı duyardık.

Mağusa Belediyesi Başkanı Oktay Kayalp: “Güven ve desteğe layık olmak için çalışacağız”
“Tüm Parti Meclisi üyesi arkadaşlarıma güven ve desteklerinden ötürü teşekkür ediyorum. Partimin bir kez daha bizlere görev vermesi, güvenin göstergesidir.

Bu haber toplam 2655 defa okunmuştur
Etiketler :