1. HABERLER

  2. SEKTÖR

  3. Creditwest Bank’tan büyük başarı
Creditwest Bank’tan büyük başarı

Creditwest Bank’tan büyük başarı

Kuzey Kıbrıs’ta çeyrek asıra yakındır hizmet veren Creditwest Bank, ödenmiş sermayesini 10 kattan fazla arttırarak 9.123.322.- TL den 100 milyon TL’ye çıkarttı.

A+A-

 

 

 

Kuzey Kıbrıs’ta çeyrek asıra yakındır hizmet veren Creditwest Bank, ödenmiş sermayesini 10 kattan fazla arttırarak 9.123.322.- TL den 100 milyon TL’ye çıkarttı.

Creditwest Bank’ın Uluslararası Derecelendirme Kuruluşu Japan Credit Rating (JCR) Eurasia tarafından son 5 yıldır bağımsız olarak değerlendirilerek ‘Çok yüksek düzeyde yatırım yapılabilir’ kategorisinde sınırlandırılarak rating notu “AA+” olarak teyit edildiği belirtildi.

 

Mazher Zaheer: Ödenmiş sermaye 100 Milyon, öz kaynak 179 Milyon’a ulaştı

 

Konu ile ilgili bilgi veren Creditwest Bank Genel Müdürü Mazher Zaheer,  bankanın ödenmiş sermayesini 10 kattan fazla artırılarak 100 Milyon TL’ye çıkartırken, Özkaynağını da 179 milyon 327 bin TL’ye ulaştırıldığını açıkladı. Güçlü sermayenin, güveni ve sağlamlığı beraberinde getirdiğini söyleyen Mazher Zaheer, bankanın kurumsal yapısını da her geçen gün sağlamlaştırarak gücüne güç katmaya devam ettiğini belirtti. Stareteji geliştirmek için sürekli çalıştıklarını da ekleyen Zaheer,  üretim, pazarlama, kârlılık ile  benzeri konular yanında ödenmiş sermayelerini arttırarak mali ve finansal açıdan rekabette bir adım önde olmayı hedeflediklerini ifade etti.

Creditwest Bank Genel Müdürü Mazher Zaheer, banka olarak paydaşlarına karşı şeffaf olma ilkesinden ödün vermediklerini ve tüm faaliyetlerinin düzenli olarak bağımsız otoritelerce denetlendiğini söyleyerek,  uluslararası derecelendirme kuruluşu JCR tarafından değerlendirilmenin yanı sıra,  mali raporlarını uluslararası mevzuatlara bağlı olarak UFRS (Uluslararası Finansal Raporlama Standartları) standardında hazırladıklarını ve söz konusu raporları kamuoyuna ilan ettiklerini  ekledi.

 

Bu haber toplam 3301 defa okunmuştur
Etiketler :