1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. Creditwest Bank çalışanları kareoke’de buluştu
Creditwest Bank çalışanları kareoke’de buluştu

Creditwest Bank çalışanları kareoke’de buluştu

Creditwest Bank çalışanları geçtiğimiz hafta sonu Colony The House’ta düzenlenen Kareoke gecesinde buluştu.

A+A-

Creditwest Bank çalışanları geçtiğimiz hafta sonu Colony The House’ta düzenlenen Kareoke gecesinde buluştu. Yaklaşık 150 kişinin katıldığı gecede çalışanlar doyasıya eğlendi.  Creditwest Bank Genel Müdürlük, Creditwest Insurance ve şube çalışanlarının katıldığı gecede hem eğlence hem de takım ruhunun en güzel örneği sergilendi.

Bankanın İnsan Kaynakları bölümü tarafından organize edilen etkinliğe katılan 150’ye yakın Creditwest’li güzel bir gece geçirmenin mutluluğunu yaşadı. Konu ile ilgili bilgi  veren İnsan Kaynakları Müdürü Fatma Zorlu Çelebi, Creditwest Bank olarak 2012 yılından beri her ay  şirket içi iletişimi arttırmak, çalışanları iş ve sosyal yaşam dengesini kurmaya teşvik etmek, motivasyonlarını yükseltmek ve çalışanları bir araya getirerek keyifli vakit geçirmelerini sağlamak amacı ile her ay sosyal aktivite düzenlediklerini bildirdi. Çelebi, Karaoke etkinliğinin ise bankanın en sevilen ve katılımı en yüksek etkinliği olduğunu belirtti.

cc-010.jpg

cc2-004.jpg

Geceye katılan Creditwest’liler diledikleri Türkçe ve yabancı şarkıları söyleyerek güzel bir gece geçirerek kaynaşma fırsatı buldu.

 

 

 

 

 

Bu haber toplam 2333 defa okunmuştur
Etiketler :