1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Coşkun yeniden Dumlupınar’da
Coşkun yeniden Dumlupınar’da

Coşkun yeniden Dumlupınar’da

Dumlupınar, geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında takımda forma giyen deneyimli oyuncu Coşkun Ulusoy’u yeniden kadrosuna dahil etti.

A+A-

YENİDÜZEN Spor Servisi

Birinci Lig ekiplerinden Dumlupınar, geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında takımda forma giyen deneyimli oyuncu Coşkun Ulusoy’u yeniden kadrosuna dahil etti.
Sezonu Süper Lig hedefi ile açan Dumlupınar, bu doğrultuda takımın başına genç teknik adam Sedat Devecioğlu’nu getirmişti. Transfere de hızlı bir giriş yapan Mağusa’nın sarı kırmızılı ekibi, Gençler Birliği’nden Mehmet Çavuş ve Hüseyin Gökşan, Değirmenlik’ten Şevki Emir, Yenicami’den Erdoğ Barkınay ve Serdarlı’dan Salih Küçükoğlu’nu bonservisli olarak kadrosuna dahil etti. Dumlupınar son olarak bonservisi Gönyeli’de bulunan Coşkun Ulusoy’u kiralık olarak renklerine bağladı. Ulusoy önümüzdeki sezon Dumlupınar’ın başarısı için ter dökecek.

Spor psikoloğu uygulaması
Dumlupınar, teknik adam Sedat Devecioğlu’nun isteği üzerine teknik heyete spor psikoloğu da dahil etti. Spor psikoloğlu Sertan Kağan, önümüzdeki bir yıl boyunca Dumlupınar’da çalışacak. Öte yandan çalışmalara da başlayacak olan Dumlupınar’da Pazartesi günü futbolculara performans testi uygulanacak. Ardından Salı günü antrenmanlar başlayacak.

Bu haber toplam 2627 defa okunmuştur