Coşkun beklemede

Coşkun beklemede

Yeni sezonda da Türk Ocağı’nda oynamak istediğini Gönyeli yönetimine bildiren tecrübeli oyuncu Coşkun Ulusoy, Türk Ocağı kulübünün girişim yapmasını bekliyor

A+A-

Hüseyin KIRAL

Geçtiğimiz sezon Gönyeli’den, Türk Ocağı’na kiralık olarak giden Coşkun Ulusoy, yeni sezonda da Türk Ocağı formasını giymek istediğini geçtiğimiz haftalarda Gönyeli başkan ve yönetimine bildirdi. Konu ile ilgili olarak konuşan deneyimli oyuncu, Türk Ocağı ile de her konuda anlaşmaya vardığını, ancak transferinin gerçekleşmesi için de Ocak yönetiminin harekete geçmesi gerektiğinin altını çizdi. Ülkemizin en tecrübeli futbolcularından biri olan Coşkun Ulusoy,  Gönyeli başkan ve yönetimi ile yaptığı konuşmanın çok iyi bir diyalog içerisinde geçtiğini, geçmiş yıllarda Gönyeli’ye hizmet etmekten dolayı çok mutlu ve gururlu olduğunu belirterek kulüpten ayrıldığını söyledi.

 

Ulusoy: “Sezon açıldı, ancak benim durumum netlik kazanmadı”

Geçtiğimiz sezon Türk Ocağı’nda takım olarak çok güzel işler başardıklarının altını çizen Coşkun Ulusoy, “Türk Ocağı teknik direktörü Mehmet Bolkan, Gönyeli’den beni bonservisli veya kiralık olarak isteyeceklerini, bu nedenle beklemem gerektiğini söyledi” dedi. Tecrübeli oyuncu Ulusoy, “Ancak henüz daha Gönyeli’den benim lisansımı almaları için bir girişimin olmaması beni sıkıntıya soktu” dedi. Ulusoy, bir an önce durumunun netlik kazanması konusunda Türk Ocağı başkan veya yönetimin kendisi ile ilgili düşüncelerini ortaya koyup transferi konusunda girişim başlatmaları gerektiğini belirtti.

 

Mıstıkoğlu: “Ocak’ın resmen istemesi gerek”

Bu arada telefonla ulaştığımız Gönyeli Spor Kulübü, Yönetim Kurulu üyesi İsmail Mıstıkoğlu, Türk Ocağı Spor Kulübü’nün, Coşkun’a yeniden talip olduğunu ve Coşkun’un yeniden Türk Ocağı formasını giymesini istediklerini bildirdiklerini söyledi. “Coşkun’un da bu istekte olmasından dolayı sıcak bakıyoruz” belirten Mıstıkoğlu, “Biz de Ocak’tan genç bir futbolcuya talip olduğumuzu söyledik, ancak Ocak yönetimi bizden 10 bin TL’de üst istedi” dedi. İsmail Mıstıkoğlu, Coşkun’a her zaman kapılarının açık olduğunu, dilediği an kulübe ve takıma dönebileceğini, ancak illa ki Türk Ocağı’nda top oynamak isterse Türk Ocağı’nın da resmen istemesi gerektiğini söyledi.

Bu haber toplam 1809 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.