1. HABERLER

  2. SPOR

  3. CONIFA hazırlıkları sürüyor
CONIFA hazırlıkları sürüyor

CONIFA hazırlıkları sürüyor

CONIFA Euro 2017’ye kısa bir süre kala Kuzey Kıbrıs Milli Takımı hazırlıklarını Lefkoşa, Girne ve Güzelyurt’ta yapacağı antrenmanlarla sürdürecek

A+A-

Kuzey Kıbrıs A Milli Futbol Takımı’nın CONIFA Euro 2017 hazırlıkları devam ediyor. Bu yıl Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu’nun ev sahipliğinde adamızda gerçekleştirilecek olan CONIFA Euro 2017 turnuvası 4 haziranda başlayacak. Bu bağlamda hazırlıklarının bir kısmını geçtiğimiz hafta İngiltere’de yaparak adaya dönen Kuzey Kıbrıs Milli Takımı dünkü çalışmasını Mete Adanır Stadı’nda gerçekleştirdi. Bugünü dinlenerek geçirecek olan milliler, hafta başından itibaren çalışmalarına devam edecek.

Yarın Atatürk Stadı’nda, Salı günü de Güzelyur Üner Berkalp Stadı’nda birer çalışma yapacak olan milliler, Çarşamba gününü boş geçirdikten sonra Perşembe günü Atatürk Stadı’nda, Cuma günü de Mete Adanır Stadı’nda birer çalışma daha yapacak.

Kamp 2 Haziran'da

Kuzey Kıbrıs Milli Takımı organizasyondan iki gün önce 2 Haziran’da saat 14.00’te kampa girece. Milliler CONIFA Euro 2017’nin açılış maçında 4 Haziran Pazar günü Atatürk Stadı’nda saat 20.00’de Karpatalya ile karşılaşacak.

Bu haber toplam 2063 defa okunmuştur
Etiketler : , ,