1. HABERLER

  2. ÖZEL HABER

  3. “ÇOK YOĞUN TALEP VAR”
“ÇOK YOĞUN TALEP VAR”

“ÇOK YOĞUN TALEP VAR”

Kıbrıs’ın kuzeyinde ilk TESETTÜR OTELİ yolda! Lapta’da hizmet verecek Aklima Family Hotel Koordinatör ve Danışmanı Teslime Gündüz, ilk kez YENİDÜZEN’e konuştu

A+A-

Ayşe GÜLER

Kıbrıs’ın kuzeyindeki ilk ‘tesettür oteli’, Aklima Family Hotel Kıbrıs, faaliyetlerine başlıyor.

‘İslami değerlere uygun’ tatil imkanı sunacağı ifade edilen otel, 1 Ağustos itibariyle hizmet verecek.  

Lapta’da eski Lapethos Otel’de yapılan ‘konsept değişikliği’ ile yeni tesiste yalnızca muhafazakar aile ve düşünce yapısına uygun hareket eden aileler konaklayabilecek.

212 odası bulunan ve internet üzerinden rezervasyon almaya başlayan otelde ‘alkol’ satışı da yapılmayacak.

Otele hem Kıbrıs’ın kuzeyi hem de yurt dışından yoğun talep olduğunu söyleyen Aklima Family Hotel Koordinatör ve Danışmanı Teslime Gündüz, ilk kez YENİDÜZEN’e konuştu, muhafazakar ailelere özel, alkollü ortamda yemek yemek ya da tatil yapmak istemeyen ailelerin ‘rahatça’ hareket edebileceği bir ortam yaratmaya çalıştıklarını söyledi.

 

‘Ortak havuzu’ kullanmak isteyen kadınlar HAŞEMA giyecek!

‘Aile değerlerinin önemini bilen ve onları koruyan tatil anlayışı ile’ hizmet vereceği belirtilen otelde kadınlar için ayrı havuz olacak.

‘Ortak havuzu’ kullanmak isteyen kadınlar ise HAŞEMA giyerek, yüzebilecek.

Bununla birlikte aileleriyle birlikte gelmeyen erkekler otele alınmayacak.

Otel müşterisi dışında kimse plajı kullanamayacak, dışarıdan müşteri kabulü ise rezervasyon yapılması zorunluluğu ile yalnızca ‘İslami yaşama uygun aileler’ olacak.


Aklima Family Hotel Koordinatörü Teslime Gündüz:

“Tesise gelenler, muhafazakar aile ve

düşünce yapısına uygun hareket etmeli”

Aklima Family Hotel Koordinatör ve DanışmanıTeslime Gündüz, ilk kez YENİDÜZEN’e konuştu, 1 Ağustos’ta faaliyete geçecek otele hem Kıbrıs’ın kuzeyinden hem de yurt dışından yoğun talep olduğunu açıkladı.

Gündüz, muhafazakar ailelere özel, alkollü ortamda yemek yemek ya da tatil yapmak istemeyen ailelerin ‘rahatça’ hareket edebileceği bir ortam yaratmaya çalıştıklarını söyledi.

Tesise gelenlerin tamamın tesettürlü giyinmek zorunda olmadığını ifade eden Gündüz, yalnızca ‘MUHAFAZAKAR AİLE VE DÜŞÜNCE YAPISINA’ uygun hareket etmesinin önemli olduğunu kaydetti.

 

“Aileleriyle gelmeyen erkekler otele giremeyecek”

Gündüz, otele yalnız gelen erkek misafirlerin alınmadığını da dile getirerek, otel müşterilerinin aileleriyle birlikte gelmelerinin zorunlu olduğuna işaret etti.

Bununla birlikte otel içerisinde alkol içecek servisinin kesinlikle olmayacağını söyleyen Gündüz, müşterilere alkolsüz içeceklerle hizmet vereceklerini belirtti.

 

“Ortak havuzda yüzmek isteyen kadınlar haşema giyecek”

Gündüz, otel içerisinde yalnızca kadınların ve kız çocuklarının kullanabileceği ‘kadın havuzunun’ oluşturulduğunu ifade ederek, bunun haricinde ortak havuza girmek isteyen kadınların da ‘haşema’ mayosu giymek koşulu ile aqua parkta aileleriyle yüzebileceğini kaydetti.

Otelin kendisine ait plajı bulunduğunu söyleyen Gündüz, müşteriler dışında kimsenin söz konusu plajı kullanamayacağını, rezervasyonla İslami yaşama uygun ailelerin plaja alınacağını belirtti. 

 

“Lapethos Otel olarak kullanılıyordu, konsept değişikliğine gidildi”…

Gündüz, eskiden Lapethos Otel olarak kullanılan otelde konsept değişikliğine gidildiğini aktararak, çalışmaların 1 aydır sürdüğünü söyledi.

“Aynı turizm işletmeciliği altında faaliyet göstereceğiz. Yalnızca İslami düşünce yapısına uygun tesis olarak izin yoktur” diyen Gündüz, “Tatil ve otelcilik anlamında hizmetler veriliyor” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 8193 defa okunmuştur
Etiketler :
İlgili Haberler