1. HABERLER

  2. SPOR

  3. “Çok genç bir takımız”
“Çok genç bir takımız”

“Çok genç bir takımız”

Takımdan ayrılan oyuncuların yerine kattıkları genç oyuncularla, kümede kalma mücadelesi verecek olan Binatlı’da Teknik Direktör Gökmen Davutoğlu vurguladı

A+A-

G.Davutoğlu, “Takımdan ayrılan oyuncuların yerine 4-5 tane genç oyuncu kattık. Amaç koşan, rakibi basan ve saha içerisinde savaşan bir takım yaratmak. Şu anda 20 kişilik oyuncu kadrosunda 7 tane 21 yaş altı oyuncum var, bunların 4 tanesi direk ilk 11’de yer alıyor”

G. Davutoğlu, “Savunma anlamında iki yerli oyuncu ile görüşmelerimiz devam etmektedir. Ancak bunun yanında yabancı oyuncu arayışımızda sürüyor. Geçtiğimiz sezon Cihangir forması giyen kendi lisanslı oyuncumuz Offor, Salı günü adaya gelecekmiş, bekleyip göreceğiz”

 

Hüseyin KIRAL

Geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında yaptığı transferlerle adından söz ettiren ancak istediği başarıyı yakalayamayan Binatlı’da tek hedef sezon sonu ilk onun içinde olup Play out oynamamak olduğu vurgulandı. Binatlı Spor Kulübü’nü en iyi tanıyanların başında gelen teknik direktör Gökmen Davutoğlu’nun yeniden takımın başına gelmesi ile takım içerinde yaşanan revizyona çareler arandı. Geçtiğimiz sezon Binatlı forması giyen on bir oyuncunun takımdan ayrılması ile arayış içine giren Davutoğlu, yaptıkları 4-5 genç oyuncu takviyesi ile bu boşluğu doldurmaya çalışacaklarını belirtti. Binatlı Teknik Direktörü Gökmen Davutoğlu “Takımdan ayrılan oyuncuların yerine 4-5 tane genç oyuncu kattık. Amaç koşan, rakibi basan ve saha içerisinde savaşan bir takım yaratmak, şu anda 23 kişilik oyuncu kadrosunda 7 tane 21 yaş altı oyuncum var, bunların 4 tanesi direk ilk 11’de yer alıyor” dedi.

 

Davutoğlu: “Sporseverlere yepyeni bir Binatlı izlettireceğiz”

Geçtiğimiz sezonun tamamlanması ile birlikte takımda kiralık oyuncuların ayrıldığını ve bu oyuncuların çok fazla olduğuna dikkat çeken Binatlı Teknik Direktörü Gökmen Davutoğlu, “Ayrılan oyuncularımızın yerine çok genç oyuncularla elde mevcut oyuncuları harmanlayıp bir takım yaratmaya çalıştık. Haftanın 7 günü yaptığımız çalışmalarla bu oyuncuların uyum sorunu yaşamamaları için çaba sarf ettik. Her hafta Çarşamba – Pazar hazırlık karşılaşmaları yaparak oyuncu kadromuzu belirlemeye çalıştık. Ligin başlamasına sayılı günler kalmasına rağmen çalışma tempomuzu düşürmeden hazırlıklara devam ediyoruz. Tek amacımız camiamıza ve sporseverlere koşan, rakibi basan ve son düdüğe kadar sahada savaşan bir Binatlı yaratmaktır’ dedi.

 

“Yabancı oyuncu durumuna göre yerli oyuncu konusu netleşecek”

Elde mevcut oyuncularının çok genç olduğuna defa defa vurgu yapan Binatlı Teknik Direktörü Gökmen Davutoğlu gazetemize yaptığı açıklamada, “Geçtiğimiz sezon Binatlı forması giyen yabancı oyuncuları Kehinde ile anlaşmaya vardıklarını ve sezon hazırlıklarına Kehinde’nin eksiksiz devam ettiğini” söyledi. Ancak işin Kehinde ile bitmeyeceğinin altını çizen Davutoğlu, “İkinci yabancı oyuncu olarak geçtiğimiz sezon Cihangir forması giyen, ancak Binatlı’nın bonservisli oyuncusu olan Offor’un Salı günü adaya geleceğini, Offor’un gelmesi durumunda yabancı oyuncu arayışlarının teke düşeceğini” söyledi. Gökmen Davutoğlu, Yabancı oyuncu seçimine göre de, yerli oyuncu transferi yapıp yapmayacaklarına karar vereceklerinin altını çizdi.

 

Bu haber toplam 1338 defa okunmuştur