1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Çocukları çevredekiler kurtardı!..
 Çocukları çevredekiler kurtardı!..

Çocukları çevredekiler kurtardı!..

Karaoğlanoğlu, Kervansaray Bölgesi’nde dün saat 16:00 sıralarında, bir dairede çıkan yangında, çevredekilerin fark etmesi üzerine faciadan kıl payı dönüldü. Alev alev yanan evde yalnız olan 7 ve 4 yaşlarındaki 2 çocuk çevredekilerin yardımıyla kurtarıldı.

A+A-

Meltem SONAY

Kervansaray Bölgesi Vakıflar Apartmanları’nda dün 16:00 sıralarında bir evden yükselen dumanlar, yürekleri ağızlara getirdi.
Alev alev yanan evde yalnız olan 7 ve 4 yaşlarındaki 2 çocuk çevredekilerin yardımıyla kurtarıldı.

Çocuklar alevlerden dumandan etkilendi…
Karaoğlanoğlu, Kervansaray Bölgesi, Vakıflar Evleri B Blok, 112 numaralı dairede çıkan yangın, çevredekilerin fark etmesi üzerine faciadan kıl payı döndü.
Yangının çıktığı evde yalnız olan 7 yaşındaki Kadir Buluter ve 4 yaşındaki Batuhan Buluter, o esnada şans eseri evin altındaki markete giren bir kişinin dumanı fark etmesi üzerine kurtarıldı.
Yüzeysel yanıkları olduğu ve dumandan etkilendikleri öğrenilen 7 yaşındaki Kadir Buluter ve 4 yaşındaki Batuhan Buluter, Girne Dr. Akçiçek Hastanesi’nde müşahede altına alındı.

Tamamen yandı… Yan ve üst daireler de etkilendi…
Polis Basın Subaylığı’ndan alınan bilgiye göre, yangının çıktığı Kervansaray Bölgesi, Vakıflar Evleri B Blok, 112 numaralı daire tamamen yandı, dairedeki eşyalar kullanılamaz hale geldi.
Yangından yanlardaki daireler ve üst kattaki dairenin de etkilendiğini açıklayan Polis Basın Subaylığı, yangının çıkış nedeninin henüz belirlenemediğini, soruşturmanın sürdüğünü bildirdi.

Bu haber toplam 1677 defa okunmuştur