1. HABERLER

  2. EĞİTİM

  3. Çocuklar yararına sanatsal etkinlikler
Çocuklar yararına sanatsal etkinlikler

Çocuklar yararına sanatsal etkinlikler

Dr. Gökhan Okur tarafından çocuklar için ünlü çocuk masalı “Küçük Kara Balık” konulu özgün baskı atölye çalışması yürütüldü.

A+A-

ELELE Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği’nin daveti ile Yakın Doğu Üniversitesi, Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi, Grafik Tasarım Bölümü öğretim görevlisi Dr. Gökhan Okur tarafından çocuklar için ünlü çocuk masalı “Küçük Kara Balık” konulu özgün baskı atölye çalışması yürütüldü. Atölye çalışması sonucunda birbirinden güzel onlarca balık sergilendi. Sergide çalışmalarını satışa sunan çocuklar, elde ettikleri gelir ile ihtiyacı olan arkadaşlarına yardımda bulundular.

Yakın Doğu Üniversitesi Basın ve Halkla ilişkiler Müdürlüğü'nden verilen bilgiye göre, benzer etkinliklerin, sanatçı/akademisyenler ile devam ettirileceğini belirten Gökhan Okur etkinlik hakkında şunları söyledi; “Geçtiğimiz günlerde, mezun öğrencilerimizden sevgili Salih Akpolat ve ELELE Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Kurucu Başkanı İslam Suiçmez, fakültemizle işbirliği halinde ihtiyaç sahibi çocukların yararına sanatsal çalışmalar yapmak için bölüm olarak bizimle temasa geçtiler. Ben de bir baskı resim atölyesi yapabileceğimi söyledim. Atölye çalışmasına birbirinden değerli 12 öğrenci katıldı. Harika işler üretildi. Hem katılan çocuklara hem de değerli öğretmenleri Salih Akpolat ile İslam Suiçmez’e ve ELELE Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği’ne teşekkür ederim.” dedi.

 

 

Bu haber toplam 2663 defa okunmuştur
Etiketler :