1. HABERLER

  2. DERGİLER

  3. Çocuklar için “Sen de bir umut ol” konseri
Çocuklar için “Sen de bir umut ol” konseri

Çocuklar için “Sen de bir umut ol” konseri

Çağlayan Çocuk Yuvası yararına örnek bir etkinlik düzenlendi. “Sen de bir umut ol” konserinde bağış kutularında toplanan para Çocuk Yuvası’na bağışlanacak

A+A-

Mustafa Erkan

Lefkoşa’nın Çağlayan bölgesinde bulunan çocuk yuvası yararına Lefkoşa Atatürk Kültür Merkezi (AKM)’nde konser düzenlendi. “Sen de bir umut ol” konseri, Ayşe Kişmir’in koordinatörlüğünde, Çamay Çiçekseven’in sunuculuğunda gerçekleşti. Gecede kurulan bağış kutularından elde edilen gelir Çağlayan Çocuk Yuvası’na bağışlandı.                               
Konuşmalarla başlayan gecede, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Zeki Çeler, bu gibi etkinliklerin önemine işaret ederken, bu farkındalığı kazandırmak adına bakanlığın çalışmalarına devam ettiğini söyledi.                                                                                                    
Kültür Dairesi Müdürü Şehbal Hamzaoğulları ise konuşmasında Kültür Dairesi’nin kapılarının yardım etkinliklerine her zaman açık olduğunu söylerken, bu projede emeği geçen herkese teşekkür etti.                                     
Sosyal Hizmetler Dairesi Müdürü Aydan Başkurt ise bu etkinliklerle küçük umutların büyüdüğünü ve çığ haline dönüştüğünü vurguladı.                              
Kemal Saraçoğlu Lösemili Çocuklar Kanserle Savaş Vakfı Direktörü Övgü İnce de gecede bir konuşma yaparak, donör olmanın önemine vurgu yaptı ve bu tür sosyal projelerin umutları yeşerttiğini belirtti.             

u1-013.jpg                                 

DİNLEYİCİLERİ HAYRAN BIRAKTILAR                                                                      

Konuşmalar ardından gecede ilk sahneyi Kıbrıs şarkılarıylaYükselen Deniz aldı. Serkan Soyalan’ın coşkulu şarkılarıyla devam eden gecede Çağdaş Öğüç, Umut Zeytin, Ergi Özbek, Mustafa Baykent, Altekin Erginel ve Ogan Güntem sahne alan müzisyenler oldu. Dinleyicilere keyfli ve “umut” dolu bir gece yaşattılar.  

u2-012.jpg

 

 

Bu haber toplam 1913 defa okunmuştur
Adres Kıbrıs 392 Sayısı

Adres Kıbrıs 392 Sayısı