1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Çocuk Ligi’nde finaller başlıyor
Çocuk Ligi’nde finaller başlıyor

Çocuk Ligi’nde finaller başlıyor

KKSF 2015 Türkiye İş Bankası Satranç Çocuk Ligi’nin final karşılaşmaları bugün ve yarın Lefkoşa Golden Tulip Hotel’de yapılacak

A+A-

Kuzey Kıbrıs Satranç Federasyonu (KKSF) tarafından düzenlenen KKSF 2015 Türkiye İş Bankası Satranç Çocuk Ligi’nin final karşılaşmaları bugün ve yarın Lefkoşa Golden Tulip Hotel’de yapılacak.

Başlangıç hamlesi KKSF Federasyon Başkanı Halil Göymen ve İş Bankası KKTC Müdürü Kaan Tokat’ın birlikte yapacakları KKSF 2015 Türkiye İş Bankası Satranç Çocuk Ligi her iki günde de sabah saat 10:00’da başlayacak.

Finallerin ödül töreni ise yarın saat 15.00’de yine Golden Tulip Hotel Lefkoşa’da yapılacak. Ödül törenine Türkiye İş Bankası’nı temsilen, İş Bankası Kurumsal İletişim Bölümü, Birim Müdürü Zuhal Üreten de katılacak.

Lokal yenileniyor

Kuruluşunun 30’uncu yılını kutlamaya başlayan Kuzey Kıbrıs Satranç Federasyonu, Satranç Federasyonu Lokali’ni de ele aldı.

Kurumsallaşma yolunda dev adımlar atan Satranç Federasyonu, bir süredir kirasında tuttuğu binada her gün hizmet veriyor. Satranç Federasyonu Yönetim Kurulu aldığı kararla, kira yerine kendisine ait federasyon binasını yenileme çalışmalarını başlattı.

Lokalin yenilenme çalışmalarının 25 bin TL civarı olacağını belirten Satranç Federasyonu Başkanı Halil Göymen, “Federasyon lokalimiz bize dar geliyor aslında. Kira vermek yerine kendi lokalimize yatırım yapmayı uygun gördük” dedi.

 

Bu haber toplam 1174 defa okunmuştur