1. HABERLER

  2. SEKTÖR

  3. ÇOCUK AYAKKABI VE BOT MODELLERİNDE YENİ SEZON FIRSATLARI
ÇOCUK AYAKKABI VE BOT MODELLERİNDE YENİ SEZON FIRSATLARI

ÇOCUK AYAKKABI VE BOT MODELLERİNDE YENİ SEZON FIRSATLARI

Çocukların renkli dünyalarına uygun tasarlanmış, konforlu ve dayanıklı, birbirinden farklı çocuk bot modelleri www.dalkilicspor.com ‘ da beğeninize sunuluyor.

A+A-

YENİDÜZEN ADVERTORIAL

Çocukların renkli dünyalarına uygun tasarlanmış, konforlu ve dayanıklı, birbirinden farklı çocuk bot modelleri www.dalkilicspor.com ‘ da beğeninize sunuluyor. Yeni sezonda modaya uygun olarak hazırlanan koleksiyonda hem günlük kullanıma uygun hem de outdoor botlar, kar botları gibi yüzlerce seçeneğe ulaşabilirsiniz.

Çocukların iç dünyasını yansıtan pembeden mora, maviden kırmızıya rengârenk ürün yelpazesine sahip kız ve erkek çocuklar için bot modellerine kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Adidas, Dockers, Lumbejack, U.S.Polo, Greyder, Scooter gibi birçok markayı bir arada bulabilmeniz mümkün. Çocuk bot modellerinde bileğe kadar olan modeller olduğu gibi, bilek üstü modellerde bulunmaktadır. Dayanıklı ve kaliteli malzemelerden üretilen çocuk bot modelleri ile çocuğunuzun ayağı rahat ederken, aynı zamanda nemi azaltan teknoloji sayesinde çocuğunuzun ayakları sıcacık olacak. Her türlü hava koşullarına karşın ayakların sıcacık olmasını ve kuru kalmasını sağlayan çocuk bot modelleri geniş model seçenekleriyle sizleri bekliyor. Kürklü bot modelleri ile de çocuklarınız sıcacık adımlar atarken şıklıklarından da ödün vermeyecek. Birbirinden renkli modellerle karşınıza çıkan çocuk bot modelleri göz alıcı detaylarıyla minik ayakları süslüyor. Islak zeminlerde kayma riskine karşın özel materyallerden üretilen tabanı, kayma riskini maksimum seviyede azaltacaktır. Karlı havalarda kullanışlı olan kar botları hem kız hem erkeler için kalın tabanları ve ayakları sıcacık tutan modelleriyle www.dalkilicspor.com koleksiyonunda yer alıyor. Cırt cırtlı ve bağcıklı modeller zorlu hava koşullarında hem kolay giyilebilirliği hem de yere sağlam basmaları konusunda rahatlık sunuyor. Özgürlüğü ve rahatlığı temsil eden botlar stil sahibi çocukların tarzını ortaya çıkarıyor. Çocuk kategorisinde en şık modellerin sergilendiği 2017-2018 kış koleksiyonu çocuklarınıza sımsıcak bir mevsim yaşatıyor. Kış aylarının zorlu hava koşullarına en kaliteli botlarla meydan okuyacaksınız. . Çocuk outdoor ayakkabısı modelleri dayanıklı olmalarının yanı sıra şık detayları ve rengarenk tasarımları ile çocuklarınızın tarzlarıyla da dikkat çekmesini sağlıyor.

Çocuğunuzun beğenisini kazanacak www.dalkilicspor.com  ‘un birbirinden renkli ve kaliteli çocuk bot modelleri arasından sizde çocuğunuzu ihtiyacına cevap veren bir tercih yapın, minik ayakları sevindirmenin mutluluğunu yaşayın.

Bu haber toplam 2602 defa okunmuştur