1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Civisilli: "İskeleli çocuklar da çağdaş alanlarda oynayacak"
Civisilli: "İskeleli çocuklar da çağdaş alanlarda oynayacak"

Civisilli: "İskeleli çocuklar da çağdaş alanlarda oynayacak"

İskele Belediyesi Başkan adayı Fikret Civisilli, köylerde yaptığı ziyaretlerde çocukların sorunlarını, isteklerini dinlediklerini ve projeleri oluştururken halkın mutluluğunu doğrudan ilgilendiren konulara önem verdiklerini belirtti.

A+A-

İskele Belediyesi Başkan adayı Fikret Civisilli, köylerde yaptığı ziyaretlerde çocukların sorunlarını, isteklerini dinlediklerini ve projeleri oluştururken halkın mutluluğunu doğrudan ilgilendiren konulara önem verdiklerini belirtti. İskele’nin birçok yönüyle geri kaldığını belirten Civisilli, Gönyeli Belediyesi gibi belediyelerin ülkemize kazandırdığı Sosyal Aktivite Merkezleri’nin (SAM) bugün birçok belediye tarafından örnek alındığını söyledi. Bilgi ve deneyime sahip olduğunu belirten Civisilli, göreve geldiği zaman yapacağı ilk işlerden birinin her yaştan kadınlar ve çocuklara, gençlere ve 65 yaş üstü yurttaşlara hizmet verecek olan İskele SAM'ı hayata geçirmek olacağını söyledi.

 

"Dil ve beceri kursları verilecek"

İskele Belediyesi yönetimine gelir gelmez sanattan spora, özel ilgi faaliyetlerinden kısa dönemli dil ve beceri kurslarına kadar kapsamlı bir sosyal aktivite merkezini hayata geçirmek için harekete geçeceklerini vurgulayan Civisilli, İskele SAM için inşa edilecek tesiste, konser salonu, amfi tiyatro, seramik atölyesi, çeşitli eğitim kursları için derslikler, modern dans salonu, çocuk parkı, resim atölyesi, yoga, aerobik ve pilates salonu, atletizm pisti, basketbol ve voleybol sahaları ile revir olacağını söyledi. 27 yıllık öğretmen olduğunu vurgulayan Civisilli, “ağaç yaşken eğilir, eğer onlara güzel, yaşanası bir ortam yaratabilirsek ben inanıyorum ki hiçbir çocuk başarısız ve mutsuz olmayacak” dedi.

Bu haber toplam 1640 defa okunmuştur