1. HABERLER

  2. SEKTÖR

  3. CITY MALL’dan tavla turnuvası
CITY MALL’dan tavla turnuvası

CITY MALL’dan tavla turnuvası

City Mall Alışveriş ve Yaşam Merkezi, 30 Ağustos Pazar günü çekişmeli bir tavla turnuvasına ev sahipliği yaptı.

A+A-

City Mall Alışveriş ve Yaşam Merkezi, 30 Ağustos Pazar günü çekişmeli bir tavla turnuvasına ev sahipliği yaptı.

City Mall ile Kıbrıs Tavla Federasyonu ve Kuzey Kıbrıs Elit Tavla Derneği iş birliğinde gerçekleşen turnuvaya kadın ve erkek karma olmak üzere 80’e yakın yarışmacı katıldı. Kayıtların tamamlanmasını takiben saat 11:00’de başlayan turnuvalar saat 19:00’a kadar devam etti.

Niyazi Üstüntürk ve Cengiz Dindar direktörlüğünde, eleme usulü sisteme göre oynan turnuvada tüm rakipleri yenmeyi başaran genç oyuncu Mehmet Çakıcı 1. oldu.  Turnuvanın 2.’si Ercan Özkan olurken, 3.’lüğün sahibi Necmettin Durmuş, 4.’lüğün sahibi ise Murat Fidan oldu.

 

Turnuvanın kapanışında ödül töreni gerçekleşti. Birinciye kupa ve plaket yanında tavla seti hediye edildi. İkinciliğin sahibine anı plaketi yanında Malpas Hotel’de 2 kişilik  yemek hediye edildi. Üçüncülüğün sahibine ise anı plaketi ve City Mall hediye paketi takdim edildi. Dereceye giren tüm yarışmacılara City Mall hediye paketi verildi.

Ödüller ve plaketler dereceye girenlere City Mall, Kıbrıs Tavla Federasyonu ve Kuzey Kıbrıs Elit Tavla Derneği yöneticileri tarafından takdim edildi.

 

Bu haber toplam 2816 defa okunmuştur
Etiketler :