1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. City Mall’da Süt Festivali düzenlendi
City Mall’da Süt Festivali düzenlendi

City Mall’da Süt Festivali düzenlendi

Dünya Süt Günü Kapsamında City Mall’da 2 günlük süt festivali düzenlendi

A+A-

 

 

City Mall Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde, sosyal sorumluluk projesi olarak 21-22 Mayıs tarihlerinde çocuklara yönelik etkinliklerin yer aldığı Süt Festivali gerçekleşti.

Dünya Süt Günü kapsamında City Mall’da, çocuklara sütün yararlarını eğlendirerek anlatmak adına bir dizi etkinlik düzenlendi.

Festival boyunca, Koop Süt bankasından ziyaretçilere süt ve ayran dağıtımı yapıldı. Festivalde ayrıca Gazimağusa Meslek Lisesi öğrencilerinin festivale özel olarak hazırladıkları süt konulu afişlerinin sergisi gerçekleşti.

City Mall Süt Festivali’nin ilk gününde Karakol İlkokulundan ve Mağusa bölgesindeki çeşitli okullardan öğrenciler City Mall’a ziyarete geldi. Festivalin ikinci gününde ise Ecem Kreş ve Etüt öğrencileri modern dans gösterileri sundu.

Festival boyunca City Mall’u ziyaret eden öğrenciler diledikleri kadar süt içmeleri yanında sütün yararlarını anlatan sergiyi inceleme ve çeşitli oyun alanlarında ücretsiz oyun oynama fırsatı yakaladılar.

City Mall Alışveriş ve Yaşam Merkezi Büyümeye Devam Ediyor

City Mall bünyesine eklenecek yeni markalarla hacmini büyütmeye devam ediyor. Mayıs ayında City Mall içerisinde Graco Baby Shop, Via Mare Güzellik ve Bakım Salonu, oto yıkama, Techno Life elektronoik market ve Twiggy mağazalarının açılışlarının gerçekleşmesi bekleniyor.

Bu haber toplam 1946 defa okunmuştur
Etiketler :