1. HABERLER

  2. SEKTÖR

  3. City Mall’da ‘Salı Pazarı Projesi’ fark yarattı
City Mall’da ‘Salı Pazarı Projesi’ fark yarattı

City Mall’da ‘Salı Pazarı Projesi’ fark yarattı

City Mall Salı Pazarı, Salı günlerine özel fırsatları ve eğlenceli aktiviteleri ile ilgi görüyor.

A+A-

 

City Mall Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nin, düzenlediği Salı Pazarı, her Salı özel indirimler, promosyonlu ürünler, hediye kazandıran yarışmalar ve canlı müzik etkinlikleriyle ziyaretçi akınına uğruyor.

City Mall içerisinde gerçekleşen Salı Pazarı kapsamında, City Mall’da yer alan mağazalar ürünlerinde o güne özel indirimler yapıyor  ve bu ürünlerini mağazalarının önüne çıkartarak ‘fırsat ürünleri’ adıyla ziyaretçilerinin beğenisine sunuyor. City Mall Salı Pazarı kapsamında yiyecek-içeçek bölümlerinde de indirimler ve promosyonlar yer alıyor.

Salı Pazarı projesi ile City Mall, her Salı, o güne özel indirimler, kampanyalar ve  promosyonlar ile ziyaretçilerine serin ve konforlu bir ortamda, hem karlı hem de keyifli bir gün yaşatıyor.

El Emeği Ürünler de Satılıyor

Salı Pazarı’nda City Mall mağazaları yanında, evde üretim yapan elde üretilen geleneksel el işlemesi ürünler, taş ve ahşap oymalar,  hediyelik eşyalar, özel üretim dekorasyon eşyaları, macundan hamur işlerine, börekten sulu muhallebiye  ev yapımı geleneksel yiyecekler ve benzeri bir çok ürün standı da yer alıyor.

Her Salı Şans Çarkı ve Canlı Müzik

city.jpg

City Mall Salı Pazarı’nda, güne özel indirimli alışveriş ve kampanyalar yanında gün boyunca çeşitli eğlence ve canlı müzik etkinlikleri de yer alıyor.

City Mall’da yoğun ilgi gören Şans Çarkı yarışması, Salı Pazarı kapsamında yeniden düzenleniyor. Şans Çarkı kapsamında her Salı, katılımcılara elektronik mutfak aletlerinden  oyuncağa, sürpiz ev dekorasyon hediyelerinden indirim kuponlarına ve City Para’ya kadar bir çok hediye veriliyor.

City Mall Salı Pazarı’nda, ziyaretçilerin hoş zaman geçirmesi adına çeşitli canlı müzik etkinlikleri de yer alıyor.

Geçtiğimiz haftalarda sevilen müzisyen Çağdaş Aydaş’ın ve Gizem-Utku ikilisinin akustik konserleri ile renklenen Salı Pazarı’nda 11 Temmuz Salı günü ise klasik tiro konseri gerçekleşti.

Salı Pazarı’nda 18 Temmuz Salı günü saat 18:00 Ebru Aydın akustik konseri yer alacak. 25 Temmuz Salı günü yine saat 18:00’de ise Gommalar Cover Band’ın yer alması planlanıyor.

City Mall Salı Pazarı, kısa sürede Kıbrıs genelinde avantajlı ve eğlenceli alışveriş imkanı arayanlar için cazibe noktası haline geldi.                              

Bu haber toplam 3065 defa okunmuştur
Etiketler :