1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. City Mall'da Müzikal Zaman Yolculuğu
City Mall'da Müzikal Zaman Yolculuğu

City Mall'da Müzikal Zaman Yolculuğu

Cem Karaca, Barış Manço ve Erkin Koray gibi birçok ismin şarkılarını yorumlayan 'Retrobüs'  müzik grubu 20 Temmuz Perşembe günü saat 19:00’da City Mall Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde konser verecek.

A+A-

Cem Karaca, Barış Manço ve Erkin Koray gibi birçok ismin şarkılarını yorumlayan 'Retrobüs'  müzik grubu 20 Temmuz Perşembe günü saat 19:00’da City Mall Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde konser verecek.

60, 70,  80 ve 90’ların en hit şarkılarını, gerek dönemin usta isimlerinin ses taklitleri, gerekse kendilerine has yorumlarıyla cover'layan ve bunu da dönem kostümleri ile destekleyen Retrobüs, City Mall sahnesinde dinleyicilerle buluşacak.

Müzik grubu Retrobüs, City Mall’daki dinleyicilerini günümüzden alıp, geçmişe götürecek bir performans sergileyecek. Taklitleri kadar kostümleri ve aksesuvarlarıyla da dikkat çeken grup, sahnedeki performanslarını tiyatral bir gösteri havasında sunacak. Konsepti, 7'den 70'e herkese ve her kesime hitap eden grup, gün geçtikçe hayran sayısını da katlıyor.

Mağusa’da faaliyet gösteren City Mall Alışveriş ve Yaşam Merkezi, konforlu ortamda avantajlı ve yenilikçi alışveriş imkanlarının yanında, herkese hitap eden eğlenceli etkinlikleri ile de dikkat çekmeye devam ediyor.

 

Herkese ve her keseye uygun markalar ve lezzet durakları City Mall’da

Modern mimari tasarımı ile 28 Ekim 2016’dan beri  Mağusa’da  Kıbrıs halkının hizmetinde olan City Mall Alışveriş ve Yaşam Merkezi büyümeye devam ediyor.  City Mall’da aşağıdaki mağazalar yer alıyor:

LC Waikiki, İpekyol, U.S. Polo, Sport Soul, Derimod, Jakamen, 5.10.15 Kids, Adidas, Avva, Twist, Mudo Collection, Collezione, Serena Women, Pierre Cardin, Reebok, Kom, Penti, Mert Optik, Twiggy, L’Original by Memduh Erdal, Saydam Shoes, Graco Baby Shop, Index, Yar Plus, ASM Homes, Esse, Reşat Kuyumculuk, EK Accessories, Section - Personal Care, Vodafone, Techno Life, Bosch, Toyzz Shop, Mardo Cafe, Karaoğlan Kuruyemiş, Southern Fried Chicken (SFC), Lucky Cat, Burger City, All The Perks, BayDöner, Selamlique, Simit Dünyası, Waffle Art, Republic Bar&Bistro, Starlux Cinema (açılışa hazırlanıyor), Via Mare Güzellik ve Bakım Salonu, Fun Lab Eğlence Merkezi, Limasol Türk Kooperatif Bankası, Ünimar Supermarket. 

Bu haber toplam 2315 defa okunmuştur
Etiketler :