1. HABERLER

  2. SEKTÖR

  3. City Mall’da ‘Hızlı Satranç Turnuvası’ düzenleniyor
City Mall’da ‘Hızlı Satranç Turnuvası’ düzenleniyor

City Mall’da ‘Hızlı Satranç Turnuvası’ düzenleniyor

City Mall Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde, 3 Haziran Cumartesi günü her yaştan satranç severleri bir araya getirmek amacıyla Satranç Turnuvası gerçekleşecek.

A+A-

City Mall Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde, 3 Haziran Cumartesi günü her yaştan satranç severleri bir araya getirmek amacıyla Satranç Turnuvası gerçekleşecek.

City Mall sponsorluğunda, Altın Piyon Derneği iş birliğinde gerçekleşecek olan “City Mall Satranç Turnuvası”, 3 Haziran Cumartesi günü saat 10:00’da City Mall aktivite alanında başlayacak.

City Mall Satranç Turnuvası, genelde Kıbrıs’taki satranç severleri bir araya getirmeyi, özelde ise Mağusa bölgesinde satranç sporunu geliştirmeyi ve yaygınlaştırmayı hedefliyor.

Herkesin katılımına açık olarak 3 farklı kategoride gerçekleşecek olan turnuvada, yetişkin, genç  ve çocuk kategorileri yer alacak.

Kategorilere göre yapılacak olan turnuvalarda dereceye girenlere şilt yanında aşağıdaki ödüller verilecektir:

Küçükler Kategorisi: 1’incilik ödülü Tablet, 2’incilik ödülü Toyzz Shop’tan hediye, 3’üncülük ödülü Toyzz Shop’tan hediye, 4’üncülük ödülü City Mall hediye paketi, 5’incilik ödülü City Mall hediye paketi, en iyi kız oyuncu ödülü Ek Accessories hediye çeki.

Gençler Kategorisi:  1’incilik ödülü Tablet, 2’incilik ödülü Collezione hediye çeki, 3’üncülük ödülü Collezione hediye çeki, 4’üncülük ödülü City Mall hediye paketi, 5’incilik ödülü City Mall hediye paketi, en iyi kız oyuncu ödülü  Ek Accessories hediye çeki.

Genel Katılımcı Kategorisi (Lise ve üstü):  1’incilik ödülü Tablet, 2’incilik ödülü Mudo Collection hediye çeki, 3’üncülük ödülü Mudo Collection hediye çeki, 4’üncülük ödülü City Mall hediye paketi, 5’incilik ödülü City Mall hediye paketi, en iyi kız oyuncu ödülü Ek Accessories hediye çeki.

Başvurular Devam Ediyor

Son başvuru tarihi 2 Haziran Cuma olan turnuvaya başvurular Altın Piyon derneğine yapılmaktadır. Başvuruda bulunmak isteyenler, 05428854197, 05338648250 ve 05428657928 numaralı telefonlardan 2 Haziran Cuma saat 16:00’ya kadar Altın Piyon Derneğine ulaşabilirler.

Bu haber toplam 2316 defa okunmuştur
Etiketler : , ,