1. HABERLER

  2. SEKTÖR

  3. CITY MALL’da eğlence bitmiyor
CITY MALL’da eğlence bitmiyor

CITY MALL’da eğlence bitmiyor

12-13-14 Ekim tarihlerinde City Mall AVM‘yi ziyaret eden çocuklar, kurulacak 40 m2’lik uzay çadırında 20 dakikalık uzay simülasyonu seanslarına katılabilecek.

A+A-

City Mall AVM, sonbahara girerken, çocuklar ve yetişkinler için coşkulu bir hafta sonu programı hazırladı. 12-13-14 Ekim tarihlerinde City Mall AVM‘yi ziyaret eden çocuklar, kurulacak 40 m2’lik uzay çadırında 20 dakikalık uzay simülasyonu seanslarına katılabilecek.

Karanlık ortam oluşturulan çadırın tavanına yansıtılan görüntüleri öğrenciler izleyerek uzay ortamını görme fırsatı bulacaklar.

Bütün gezegenleri, çeşitli gök cisimlerini ve onların uzay boşluğundaki hareketlerini anlatan uzay çadırındaki simülasyon gösterisi çocuklara, gençlere ve yetişkinlere keyifli anlar yaşatacak.

Planetaryum olarak adlandırılan bu sistem Japonya, Almanya ve Amerika gibi ülkelerde yıllardır kullanılıyor.

Uzay çadırının çocuklara gökyüzünü ve uzayı tanıtmak, gezegenlerin oluşumunu görsel olarak anlatmak ve araştırmaya teşvik için etkili bir yöntem…

Çocuklar, gençler ve yetişkinler olarak üç ayrı gruba uyarlanabilen gösterim,12-13-14 Ekim’de City Mall AVM etkinlik alanında…

14 Ekim günü Çocuk kulübü etkinliklerine start veren City Mall AVM, güvercin yapımı etkinliğinde ücretsiz olarak çocukları ağırlayacak.

 

 

 

Bu haber toplam 2389 defa okunmuştur
Etiketler :