1. HABERLER

  2. SEKTÖR

  3. City Mall'da dolu dolu bayram
City Mall'da dolu dolu bayram

City Mall'da dolu dolu bayram

City Mall Alışveriş ve Yaşam Merkezi, Bayram boyunca özel indirimler, kampanyalar ve herkese hitap eden etkinlikleriyle hizmet verecek.

A+A-

 

City Mall Alışveriş ve Yaşam Merkezi, Bayram boyunca özel indirimler, kampanyalar ve herkese hitap eden etkinlikleriyle hizmet verecek.

Bayram tatiline denk gelen 1 Eylül - 4 Eylül tarihleri arasında City Mall’da Bayram’a özel %70’e varan indirimler ve 1 alana 1 bedava gibi kampanyalar yanında, ziyaretçilerin güzel zaman geçirmesine yönelik organize edilmiş çeşitli etkinlikler de yer alacak.

Bayram boyunca City Mall’u ziyaret edenler, eğlenceli etkinliklerden hiç bir ücret ödemeden yararlanma fırsatı bulacaklar.

Bayram’ın 2. Günü Klasik Müzik Konseri

Bayram’ın 2. günü olan 2 Eylül Cumartesi, City Mall aktivite alanı sahnesinde klasik müzik konseri gerçekleşecek. Trio şeklinde sunulacak olan klasik müzik konseri 17:00 – 20:00 saatleri arasında izlenebilecek.

Bayram’ın 3. Günü Ud ve Ney Dinletisi

3 Eylül Pazar günü 15:00 – 17:30 saatleri arasında Bayram Özel Fasıl dinletisi yer alacak. Fasıl dinletisinde ud ve ney enstrümanları ile müzik sunulacak.

Bayram’ın 4. Günü Karagöz ve Hacivat Gölge Oyunu

Bayramın 4. Gününe denk gelen 4 Eylül Pazartesi günü çocuklara gelenek ve görenekleri aktarmak adına geleneksel gölge oyunu sergilenecek. Karagöz, Hacivat ve Mahalleli Kadın ile sunulacak olan gölge oyununda çocuklar için iyiliğin, doğruluğun ve dürüstlüğün önemi işlenecek. City Mall aktivite alanı sahnesinde gerçekleşecek olan Gölge Oyunu saat 17:00’de başlayacak.

Bayram Özel İndirimler Devam Ediyor

60’a yakın mağaza, kiosk, cafe ve restoranıyla hizmet veren City Mall Alışveriş ve Yaşam Merkezi, Bayram’da alışveriş yapmak isteyenler için Bayram boyunca ziyaretçilerine indirimler ve kampanyalar sunmaya devam edecek.

Bu haber toplam 2275 defa okunmuştur
Etiketler :