1. HABERLER

  2. SEKTÖR

  3. CITY MALL turistlerin uğrak noktası oldu
CITY MALL turistlerin uğrak noktası oldu

CITY MALL turistlerin uğrak noktası oldu

City Mall Alışveriş ve Yaşam Merkezi, özellikle yaz aylarında adanın dört bir yanında tatilini geçiren turistler için çekim noktası haline geldi.

A+A-

City Mall Alışveriş ve Yaşam Merkezi, özellikle yaz aylarında adanın dört bir yanında tatilini geçiren turistler için çekim noktası haline geldi.

Yaz tatili için Kuzey Kıbrıs’a gelen farklı ülkelerden turistlere alternatif alışveriş, eğlence ve dinlenme hizmeti sunan City Mall, sadece hafta sonu değil  hafta içi de turist akımına uğruyor.

Özellikle Mağusa bölgesindeki otel ve turistik tesislerde konaklayan yabancı turistler, günlük gezileri kapsamında City Mall’da sıklıkla serbest zaman geçiriyorlar.

Kuzey Kıbrıs’ta turist yoğunluğunun yaşandığı bu günlerde City Mall, yabancı turistlerin ilgisini çeken hizmetleriye turizm acenteleri, tur rehberleri ve oteller için konuklarına  sunabilecekleri  tam donanımlı alternatif bir gezi alanı haline geldi.

Yabancı turistler, City Mall’daki yiyecek, içecek ve eğlence imkanları yanında, özellikle tekstil alışverişine yoğun ilgi gösteriyorlar.

Temmuz ayı boyunca günde ortalama 3 turist otobüsü City Mall’u ziyaret ediyor ve yaz tatilinin tadını çıkartan turistler, City Mall’da bir çok ayrıcalıklı ve farklı hizmeti serin ortamda ve aynı çatı altında yaşama imkanı buluyor.

Kuzey Kıbrıs’ta özellikle Mağusa bölgesi turizmine hatırı sayılır şekilde katkı koymaya başlayan City Mall, güney Kıbrıs’ta, Ayia Napa ve Protaras gibi yakındaki ünlü tatil beldelerinde tatilini geçiren turistlerin de uğrak noktası haline geldi. Güneyden gelip de Mağusa bölgesinde geziye çıkan turistler City Mall’a uğrayarak Mağusa gezilerine farklı bir tat katma imkanı yakalıyorlar.

Başta Salamis Bay Conti ve Palm Beach Otel olmak üzere, bölgede faaliyet gösteren bazı turistik konaklama tesisleri ve turizm acenteleri ile geliştirilen iş birliktelikleri sayesinde City Mall’a turist akışında istikrar sağlandı.

Otellerin içerisinde yer alan City Mall tanıtım kataloglarına ve broşürlerine ek olarak, Salamis Bay Conti ve Palm Beach Otel’de konaklayan turistlere özel indirimlerin sunulduğu kuponlar ile bu otellerin misafirleri City Mall’da alışveriş ve eğlencenin tadını ayrıcalıklı olarak çıkartıyorlar.

 

 

 

Bu haber toplam 2008 defa okunmuştur
Etiketler :