1. HABERLER

  2. SEKTÖR

  3. City Mall 1. yaşını Pamela ile kutlayacak
City Mall 1. yaşını Pamela ile kutlayacak

City Mall 1. yaşını Pamela ile kutlayacak

City Mall Alışveriş ve Yaşam Merkezi 1. yaş gününü etkinliklerle kutlamaya hazırlanıyor

A+A-

Ekim 2016’dan  beri Kıbrıs haklının hizmetinde olan Kuzey Kıbrıs’ın en büyük ve en modern alışveriş ve yaşam merkezi City Mall, açılış yıl dönümünü renkli ve sürprizlerle dolu etkiliklerle kutlamaya hazırlanıyor.

Kutlamaların büyük sürpizi 29 Ekim Pazar günü gerekleşecek olan Pamela konseri olacak.  Pamela ve ekibi 29 Ekim Pazar günü  saat 16:00’da City Mall sahnesinde performans sergileyecek.

Kutlamalar 28 Ekim’de Mini Sirk ile Başlıyor

City Mall’da 1. yıl dönümü şerefine, 28 Ekim’den itibaren her gün farklı bir etkinlik yer alacak. İlk olarak 28 Ekim Cumartesi günü çocuklara özel Mini Sirk gösterisi sunulacak. Çocukları ve ailelerini bir arada eğlendirmeyi hedefleyen Mini Sirk gösterileri 28 Ekim Cumartesi günü 16:00 – 20:00 saatleri arasında City Mall aktivite alanında ücretsiz olarak yer alacak.

Pamela City Mall’da: Büyük Kutlama 29 Ekim Pazar Günü

29 Ekim Pazar günü saat 14:00’te profesyonel dansçılardan oluşan NLA Latin Ateşi dans gösterisini takiben yaş günü pastası kesilecek ve hemen akabine ise sahnede Pamela olacak.

“İstanbul Seni Hapsetmiş” şarkısı ile çıkış yapan ve uzun yıllardır Türkiye ve Kıbrıs’ın  en çok sevilen şarkıcıları arasında yer alarak popülerliğini hiç kaybetmeye  Pamela, 16:00 – 17:30 arası City Mall aktivite sahnesinde olacak.  Konser sonrasında Pamela ile mini bir fotoğraf çekme etkinliği gerçekleşecek.

City Mall’da, 29 Ekim Pazar günü kutlama etkinlikleri,  akşam gerçekleşecek olan havai fişek gösterisi ile taçlanacak.

Hafta Boyunca Herkese Göre Eğlence ve Etkinlik

City Mall’da 30 Ekim Pazartesi günü saat 18:00’de Jazz Quarted konseri, 31 Ekim Salı günü ise yine saat 18:00’de kem Tunar ile klasik gitar resitali yer alacak.

City Mall Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde konserler, etkinlikler ve sürprizler Ekim’de bitmeyip, Kasım ayının ilk günlerinde de devam edecek.

Her Keseye Uygun Markalar ve  Lezzet Durakları City Mall’da

Seçkin dünya markalarını 30 bin merte kare kapalı alanda, tek çatı altında buluşturan ve Kuzey Kıbrıs’ta perakende sektörüne önemli bir canlılık getiren City Mall,  1 yıldır haftanın her günü 10:00 ile 22:00 saatleri arasında ziyaretçilerine kaliteli hizmet sunuyor.

Modern mimari tasarımı ile  Mağusa’da Kıbrıs halkının hizmetinde olan City Mall Alışveriş ve Yaşam Merkezi, büyümeye devam ediyor.

City Mall, bünyesine eklenen yeni markalarla büyümeye devam ediyor. Çok kısa bir süre içerisinde 5 salonlu CineMall’un açılışının gerçekleşeceği City Mall’da aşağıdaki mağazalar yer alıyor:

LC Waikiki, İpekyol, U.S. Polo, Sport Soul, Derimod, Jakamen, 5.10.15 Kids, Adidas, Avva, Twist, Mudo Collection, Collezione, Roman, Pierre Cardin, Reebok, Mert Optik, Twiggy, L’Original by Memduh Erdal, Saydam Shoes, Graco Baby Shop, Index, Yar Plus, ASM Homes, Esse, Reşat Kuyumculuk,  EK Accessories, Section - Personal Care, Vodafone, Techno Life, Bosch, Toyzz Shop, Mardo Cafe, Southern Fried Chicken (SFC), Lucky Cat, Burger City, All The Perks, BayDöner, Selamlique, Simit Dünyası, Waffle Art, Republic Restaurant-Bar&Bistro, CineMall Sinema (açılışa hazırlanıyor), Via Mare Beauty Home, Golden Palm Tattoo Studio, Fun Lab, Limasol Türk Kooperatif Bankası, Ünimar Supermarket, Saldıray Bardak Mısır.

Bu haber toplam 2932 defa okunmuştur
Etiketler :