1. HABERLER

  2. SPOR

  3. “Çıtayı daha da yükseltmek için adayım”
“Çıtayı daha da yükseltmek için adayım”

“Çıtayı daha da yükseltmek için adayım”

Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği’nde temmuz ayında yapılacak Olağan Genel Kurul öncesi adaylığı konuşulan Bülent Kılıçoğlu resmi açıklamayı yaptı

A+A-

Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği’nde (KTSYD) 11 Temmuz tarihinde yapılacak Olağan Genel Kurul öncesi Bülent Kılıçoğlu başkan adaylığını açıkladı. Kılıçoğlu’nun adaylığını açıklaması ile birlikte aday sayısı üçe yükseldi. Daha önce Can İpçioğlu ve Cemil Garip başkanlık için aday olduklarını belirtmişti.

Kılıçoğlu yaptığı yazılı açıklama ile “Ülkemizin köklü sivil toplum örgütlerinden olan Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği’ndeki çıtayı daha yukarılara taşımak için 11 Temmuz Cumartesi günü yapılacak Olağan Genel Kurul’da başkanlık görevine aday olmaya karar verdim” ifadelerini kullandı.

Kılıçoğlu: “Biz biriz birlikteyiz”
Kılıçoğlu tarafından yapılan açıklamanın devamında ise şu sözlere yer verildi: “Derneğimizin yeni dönemde oluşacak yönetim kurulu ve üyelerimizle birlikte yeni projelere imza atmayı hedefliyorum. Projelerimizin içeriğini ilerleyen günlerde paylaşacağım. Ülke sporumuz adına genelde spor politikasına özelde üyelerimize yönelik olarak “biz biriz birlikteyiz” sloganı dahilinde ortaya koyacağımız çalışmaları bir plan dahilinde hayata geçireceğiz. Her üyenin katkı koyabileceği çalışma programımız hazırdır. Seçime girecek olmamdan dolayı Lefkoşa Türk Belediyesi Meclis üyeliğinden istifa ettiğimi belirtmek isterim.Olağan Genel Kurul sürecinde bizlere yakışır demokratik bir seçim süreci geçirilmesini diler seçime katılacak olan arkadaşlarıma başarılar dilerim”

Bu haber toplam 1133 defa okunmuştur