1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Cinayet için Aslan Coşkun görevlendirildi
Cinayet için Aslan Coşkun görevlendirildi

Cinayet için Aslan Coşkun görevlendirildi

Mehmet Bayraktar cinayet soruşturmasına, Cürümleri Önleme Şubesi Müdürü ve Adli Şube Müdür Vekili Başmüfettiş Aslan Coşkun görevlendirildi

A+A-

Didem MENTEŞ

Mehmet Bayraktar cinayetiyle ilgili av tüfeğine ulaşılamazken, kayda değer net bir bulguya ulaşılmaması soruşturmayı daha derin kıldı. Bu nedenle daha önce birçok cinayeti çözmesiyle bilinen Cürümleri Önleme Şubesi Müdürü ve Adli Şube Müdür Vekili Başmüfettiş Aslan Coşkun görevlendirildi.

Polis Genel Müdür Vekili Pervin Gürler’in, olayı soruşturması için Cürümleri Önleme Şubesi Müdürü ve Adli Şube Müdür Vekili Başmüfettiş Aslan Coşkun’a yetki verdiği öğrenildi. Başmüfettiş Aslan Coşkun, 22 Haziran Pazar günü itibariyle kendi ekibiyle birlikte göreve başlarken, dün de cinayet mahallindeki derin soruşturmayı sürdürdü. Polis müfettişi Mehmet Bayraktar’ın annesinin evinin bahçesinden emareler alınmaya devam ederken, üzerinde kan izi bulunduğu öğrenilen gül yaprağının da emare olarak alındığı  öğrenildi.

Bölge halkından ifadeler alınmaya devam ederken, ifadesi temin edilen kişi sayısının düne kadar 50 olduğu belirtildi.  Olay gecesi köye bir aracın girip çıktığına yönelik iddiaları değerlendiren polis ekipleri, bölgedeki kamera görüntülerini de incelemeye aldı. Ayrıca polis incelemelerinde kanlı bir bezin emare olarak alındığı ve incelemeye gönderildiği gelen bilgiler arasında.

Bu haber toplam 4909 defa okunmuştur