1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. ‘Çıkmaz Sokak’ta yeniden
‘Çıkmaz Sokak’ta yeniden

‘Çıkmaz Sokak’ta yeniden

Sıra dışı konseptiyle, Lefkoşa'nın Surlariçi bölgesinde, kültür ve eğlenceyi bir arada sunan Çıkmaz Sokak Partileri yine muhteşem bir gece gerçekleştirmeye hazırlanıyor

A+A-

Lefkoşa’nın alternatif eğlencesi ‘Çıkmaz Sokak Partileri’ 2 Ekim’de eğlence severlerle buluşuyor. Sıra dışı konseptiyle, Lefkoşa'nın Surlariçi bölgesinde, kültür ve eğlenceyi bir arada sunan Çıkmaz Sokak Partileri yine muhteşem bir gece gerçekleştirmeye hazırlanıyor. 2 Ekim Cuma gecesi farklı konseptiyle eğlence severlere muhteşem müzik ziyafeti sunacak olan Çıkmaz Sokak Partileri sahnesinde bu kez Kıbrıs’ın en başarılı guruplarından Öldüren Şampanya ve Türkiye’de çıkarmış olduğu albümüyle herkesin hayran olduğu Fikri Karayel yer alacak. Gecenin geç saatlerine kadar DJ Tigin müziğe herkesi doyuracak.

Kıbrıs’ın en başarılı müzisyenlerinden Fikri Karayel’in müzik yaşamına vereceği bir yıllık mecburi aradan önce yer alacağı son konser özelliğini de taşıyan bu gecede, birçok sürpriz olacak.

Surlariçi’ni kalkındırmak ve geliştirmek hedefiyle başlayan, Lefkoşa eğlence anlayışını sokakla bütünleştiren konseptiyle gerçekleştirilen ‘Çıkmaz Sokak Partileri’ 13’üncüsü Surlariçi Asmaaltı’nda, Mehmet Küçük Çıkmaz Sokağı’nda bir kez daha hayat buluyor.

Bu haber toplam 1585 defa okunmuştur