1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Ciklos'ta trafik akışı kontrollü sağlanacak
Ciklos'ta trafik akışı kontrollü sağlanacak

Ciklos'ta trafik akışı kontrollü sağlanacak

Ciklos mevkiinde bu pazardan itibaren 3 gün boyunca Kıb-Tek'in proje çalışmasından dolayı,trafik akışı kontrollü olacak.

A+A-

Kıbrıs Elektrik Kurumu (Kıb-Tek), Lefkoşa-Girne anayolunda, Ciklos mevkiinde bugünden itibaren 3 gün boyunca proje çalışması yapacak, söz konusu güzergahta trafik akışı kontrollü veriliyor.
 
Kıb-Tek Girne Bölge Amirliği’nden yapılan açıklamaya göre, Lefkoşa Girne anayolu Ciklos mevkiinde yapılacak yüksek gerilim proje çalışmasından dolayı 23 Temmuz Pazar, 24 Temmuz Pazartesi ve 25 Temmuz Salı günleri, sabah 06.00’dan akşam 21.00’e kadar söz konusu güzergahtaki her iki şeritte trafik akışı kontrollü sağlanacak.

Kıb-Tek açıklamasında, söz konusu tarihlerde ve saatlerde sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine uyması, dikkatli olması istendi.

Polisten de uyarı...

Öte yandan poliste sürücülere uyarı yaptı, Ciklos mevkiinde dikkatli olmalarını istedi.

Polis Basın Subaylığı, Lefkoşa - Girne Anayolu Ciklos mevkiinde Elektrik Kurumu tarafından yüksek gerilim hatları iyileştirme çalışmaları nedeniyle yolun çift yönlü olarak zaman zaman kısa süreliğine trafik akışına kapatıldığını duyurdu.

Açıklamada bu yolu kullanan sürücülerin trafik işaret ve işaretlerine uymaları yavaş ve dikkatli seyretmeleri istendi.

 

 

 

Bu haber toplam 3284 defa okunmuştur
Etiketler : , , ,