“Çıkışımızı sürdüreceğiz”

“Çıkışımızı sürdüreceğiz”

Kendi saha ve seyircisi önünde güçlü Doğan Türk Birliği’ni ağırlamaya hazırlanan Cihangir geçtiğimiz hafta kaybettiği puanları telafi etmek istiyor.

A+A-

Hüseyin KIRAL

Son dört haftadır yenilmeyen, geçtiğimiz hafta Yenicami karşısında 2-0 mağlubiyetten, karşılaşmanın son 20 dakikasında oyunu 2-2 beraberliğe getirerek sahadan bir puanla ayrılan Cihangir, bugün karşılaşacağı Doğan Türk Birliği karşısında galip gelerek sahadan üç puanla ayrılmak istiyor.  Cihangir Teknik Direktörü Toygar Davulcu gazetemize yaptığı açıklamada, “Yenicami karşısında ilk on dakika hariç sahada gerek ortaya koyduğumuz oyun anlayışı ve mücadelemiz ile galibiyeti hak eden taraf bizdik. Ancak gol yollarında son vuruşta etkisiz oluşumuz ve kalemizde gördüğümüz iki golle 2-0 yenik duruma düşmemizin de etkisi ile

demoralize olan takımımın mücadeleden kopmadan oynaması ve oyunu 2-2’ye taşıması beni son derece mutlu etmiştir” dedi. Yenicami maçında galibiyeti elimizden kaçırarak kaybettikleri iki puan üzüldüğünü belirten Davulcu, “Bugün Doğan karşısında daha dikkatli oynayacaklarını ve kazanarak üç puanı puan hanesinde ki cetvele yazdıracaklarını” söyledi.

 

Davulcu: “Sıkıntılıyız ancak, kazanacağız”

Yenicami karşılaşması sonrası takım oyuncularından Musa Şanlıer’in takımdan kendi kararı ile ayrıldığını, kaptan Fırat Ersalan’ın da beklenmedik ameliyatı takım kurgusunda sıkıntı yarattığının altını çizen Cihangir Teknik Direktörü Toygar Davulcu, “Tüm sıkıntılara rağmen sahada görev vereceğim tüm oyuncularıma güveniyorum ve kendi saha ve seyircimiz önünde oynayacağımız Doğan Türk Birliği karşısında kazanıp, geçtiğimiz hafta kaybettiğimiz puanları telefi edeceğiz” dedi.

Bu haber toplam 1408 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.