1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. “Çıkın dışarıya sizi öldüreceğim…”
“Çıkın dışarıya sizi öldüreceğim…”

“Çıkın dışarıya sizi öldüreceğim…”

Doğu Akdeniz Üniversitesi içerisinde faaliyette bulunan bir markete giden Nijeryalı A.B.İ elindeki kama ile dehşet saçtı…

A+A-

Doğu Akdeniz Üniversitesi içerisinde faaliyette bulunan Eko Express isimli markete alkol etkisi altında giderek veresiye alış veriş yapmasına izin verilmediği gerekçesiyle tasarrufunda kanunsuz olarak bulundurduğu 45 cm uzunluğundaki kamayı gelişi güzel sallayarak dehşet saçan Nijerya uyruklu öğrenci A.B.İ gözaltına alındı. “Kanunsuz bıçak taşıma”, “Tecavüzkar alet taşıma” ve “Şiddet tehdidi” suçlamalarıyla ilgili olarak dün Mağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarılan zanlı teminata bağlanarak serbest bırakıldı.

Kamayla dehşet saçtı…
Meselenin tahkikat memuru Ali Aydoğanlı, zanlının 1 Aralık tarihinde yüzde 81 alkol etkisi altındayken DAÜ içerisinde faaliyet gösteren Eko Express isimli markete gittiğini ve tasarrufunda bulundurduğu 45 cm uzunluğundaki kamayı terör yaratmak amacıyla sağa sola gelişi güzel salladıktan sonra kasiyere hitaben “Çıkın dışarıya sizi öldüreceğim” demek suretiyle şiddet tehdidinde bulunduğunu açıkladı. Mesele ile ilgili olarak yürütülen tahkikatın tamamlandığını belirten Aydoğanlı, zanlının uygun bir teminata bağlanarak serbest bırakılmasını talep etti.

Teminata bağlandı…
Mağusa Kaza Mahkemesi Yargıcı Ayşen Toroslu, zanlının kimlik, pasaport ve seyahat belgelerine el konularak KKTC dışına çıkışının men edilmesine ve 2 bin TL nakdi teminat ödemesine emir verdi.
(Gamze Baykur)

Bu haber toplam 2007 defa okunmuştur