“Cihangir’i hak ettiği yerlere taşıyacağız”

“Cihangir’i hak ettiği yerlere taşıyacağız”

Süper Lig’in Mesarya ekibi Cihangir, çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ediyor

A+A-

Hüseyin ÖZBARIŞCI

K-Pet Süper Lig’in Mesarya ekibi Cihangir’de her şey yolunda… Teknik direktör Kılıç Ali Kahraman çalışmalardaki son durumu YENİDÜZEN’e değerlendirdi. Kahraman, ligin başlamasına kısa bir süre kala, hazır olma konusunda önemli yol kat ettiklerini dile getirdi. Kılıç Ali Kahraman, hedeflerinin Cihangir’i hak ettiği yerlere taşımak olduğunu da sözlerine ekledi.

 

Kahraman: “Önemli adımlar atıyoruz”

Cihangir teknik patronu Kılıç Ali Kahraman, geçtiğimiz hafta bulundukları Girne’de çok iyi bir kamp süreci geçirdiklerini söyledi. Kampın Cuma günü tamamlandığını aktaran Kahraman, iznin ardından dün itibariyle yeniden top başı yaptıklarını ifade etti. Takımın durumundan son derece memnun olduğunu dile getiren Kılıç Ali Kahraman, güçlü bir takım olma yolunda önemli adımlar attıklarının altını da çizdi.

 

 “Yabancı arayışımız sürüyor”

Kılıç Ali Kahraman, transfer çalışmalarının da son sürat devam ettiğini aktararak, yönetimin bu iş için gecesini gündüzüne kattığını belirtti. Hücum bölgesine yabancı bir transfer yapmak istediklerini bir kez daha dile getiren Kahraman, kısa zaman içerisinde bu konuda çalışmaların son bulacağını ifade etti.

 

“Hedefimiz, Cihangir’i hak ettiği yerlere taşımak…”

Cihangir teknik direktörü Kılıç Ali Kahraman; “Gün geçtikçe takım olma yolunda ilerleme kaydediyoruz. En üst kademeden, en alt kademeye kadar herkes Cihangir’in başarısı için çalışıyor. Takımdaki ortam çok iyi durumdadır. Oyuncularımın hem performanslarından, hem de birbirlerine gösterdikleri saygıdan çok memnunum. El birliği vererek, Cihangir’i hak ettiği yerlere taşıyacağız” dedi.

 

Yusuf Palaz ayrılmak istiyor

Cihangir'in sezonun açılmasıyla birlikte bonservisini aldığı Yusuf Palaz'ın takımdan ayrılmak istediği öğrenildi. Takımda huzursuz olduğu gerekçesiyle ayrılmak isteyen deneyimli oyuncu başka bir takımda kiralık olarak forma giymek istediği bilgisi edinildi.

Bu haber toplam 1771 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.