1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Cihangir’e sponsor desteği
Cihangir’e sponsor desteği

Cihangir’e sponsor desteği

Cihangir, 3-9 Eylül tarihleri arasında İzmit Gölcük’te yapacağı kamp için ülkemizin köklü sigorta şirketlerinden Zirve Sigorta tarafından sigortalandı.

A+A-

Necmi Belge

K-Pet Süper Ligi’nin Mesarya temsilcilerinden Cihangir, 3-9 Eylül tarihleri arasında İzmit Gölcük’te yapacağı kamp için ülkemizin köklü sigorta şirketlerinden Zirve Sigorta tarafından sigortalandı. Bu amaçla dün Cihangir Spor Kulübü’nde bir basın toplantısı düzenlendi.
Basın toplantısına onur konuğu olarak Değirmenlik Belediye Başkanı Osman Işısal, Cihangir Spor Kulübü başkanı Aytaç Karavezirler, Zirve Sigorta Direktörü Raif Çukurovalı, bazı yöneticiler, futbolcular Fırat Ersalan, Hüseyin Karavezirler, Yannick Stephane ile Chibuzor katıldı.
Basın toplantısında ilk sözü Değirmenlik Belediye Başkanı Osman Işısal aldı. Işısal, ülkemizdeki sigorta şirketlerinden biri olan Zirve Sigorta’nın spora gösterdiği ilgiden çok mutlu olduğunu söyledi.
Işısal, Değirmenlik Belediyesi olarak, kendilerinin de bölge kulüplerine katkılarının devam edeceğini sözlerine ekledi.

Hem seyahat hem de sağlık sigortası
Işısal’dan sonra konuşan Cihangir Kulübü başkanı Aytaç Karavezirler, Mesarya bölgesinin bir iş insanı olarak, Zirve Sigorta’nın  Cihangir Spor Kulübü’nün 3-9 Eylül tarihleri arasında İzmit Gölcük’te gerçekleştireceği kamp için Ercan Havaalanı’ndan başlayarak, Gölcük kampı ve Kuzey Kıbrıs’a dönüşüne kadar hem seyahat, hem de sağlık sigortası yaptığını açıkladı.
Başkan Karavezirler, Zirve Sigorta’nın bu nazik jestine teşekkür ederken, bunun diğer firmalara da örnek olmasını dilediğini sözlerine ekledi.
Başkan Aytaç Karavezirler’den sonra söz alan Zirve Sigorta Direktörü Raif Çukurovalı, Changir Spor Kulübü’ne sponsor olmaktan mutlu olduklarını söyledi. Kuzey Kıbrıs’ta sigorta kültürünün ne yazık ki çok zayıf olduğunu belirten Çukurovalı, bu kültürün gelişmesi için bir seferberlik yapılması gerektiğini sözlerine ekledi.
Konuşmaların ardından,  Başkan Karavezirler ile Zirve Sigorta Direktörü Raif Çukurovalı arasında, Cihangir Spor Kulübü’nün Gölcük kampı ile ilgili sigorta protokolu imzalandı.
Daha sonra, futbolcular Fırat Ersalan, Hüseyin Karavezirler, Chibuzor ile Yannick’in sigorta poliçeleri Zirve sigorta yetkilileri tarafından takdim edildi.

Gölcük Kampı 3-9 Eylül’de
Bu arada, YeniDüzen’e açıklamalarda bulunan Cihangir Spor Kulübü Başkanı Aytaç Karavezirler, 2014-2015 sezonu bağlamında 3-9 Eylül tarihleri arasında İzmit Gölcük’te bir haftalık kamp yapacaklarını söyledi. Bu kampta, futbolcularının güç depolarken, teknik, taktik olarak da çalışmalar yapacağını ve futbolcular arasındaki kaynaşmanın sağlanacağını sözlerine ekledi.

Bu haber toplam 1224 defa okunmuştur