1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Cihangir’den “Tatlı” prova: 0-5
Cihangir’den “Tatlı” prova: 0-5

Cihangir’den “Tatlı” prova: 0-5

Türk Ocağı dün, Çanakkale ile oynadığı hazırlık maçını 5-2 gibi farklı bir skorla kazandı.

A+A-


Necmi BELGE

K-Pet liglerinde ikinci yarı hazırlıklarına devam eden takımlar hazırlık maçlarına da devam ediyor.
Bu bağlamda,15-18 Ocak 2015 tarihleri arasında Girne Pia Bella Otel’de kampta bulunan K-Pet Süper Lig ekiplerinden güçlü Cihangir, K-Pet İkinci Ligi’nde mücadele eden Tatlısu ile karşı karşıya geldi.
Beylerbeyi Dr. Ali Özsoy Stadı’nda oynanan ve zaman zaman yoğun yağmur altında ağırlaşan zeminde geçen mücadelenin ilk yarısını konuk Cihangir 15’inci dakikada golcü Mete’nin attığı golle 1-0 önde kapadı.
Karşılaşmanın ikinci yarısında tamamen üstünlüğü ele geçiren Cihangir 60’ıncı dakikada Eser, 61’inci dakikada Yannick ve 85 ve 89’uncu dakikalarda Osman’ın attığı gollerle karşılaşmadan 5-0 galip ayrıldı.
Başarılı bir kamp geçiren “Mesarya’nın Yıldızı” Cihangir’in Pia Bella kampı bugün sona erecek.

Türk Ocağı, Ocak’ta da yakıyor: 5-2

K-Pet Birinci Ligi’nin yenilgisiz lideri Türk Ocağı dün, Pia Bella Sahasında  Çanakkale ile oynadığı  hazırlık maçını 5-2 gibi farklı bir skorla kazandı.
Karşılaşmanın ilk yarısı Murat Gertik’in 11’inci dakikada attığı golle 1-0 Türk Ocağı’nın üstünlüğünde tamamlandı.
Gollü geçen ve altı golün atıldığı ikinci devrede Türk Ocağı, 51’inci dakikada Muhammet, 65’inci dakikada Hakan Altın, 71’inci dakikada Şenol ve 75’inci dakikada Ertaç’ın golleri ile 4 gol daha atarken, konuk Çanakkale’nin golleri 60’ıncı dakikada Mustafa Keleş ve 90’ıncı dakikada Selçuk’tan geldi.

Bu haber toplam 1395 defa okunmuştur