1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Cihangir son bölümde: 2-1
 Cihangir son bölümde: 2-1

Cihangir son bölümde: 2-1

Oktay-Ülgen Erülkü Anı Turnuvası’nda Cihangir finalde Gençler Birliği’ni mağlup ederek kupayı müzesine götürdü

A+A-

 

Cihangir Spor Kulübü tarafından organize edilen Oktay-Ülgen Erülkü Anı Turnuvasında ilk günün galipleri Cihangir ile Gençler Birliği finalde karşı karşıya geldiler. Maçı oyunun son bölümünde golleri bulan Cihangir kazandı. Cihangir’in gollerini Patrick ve Mete Sağır atarken, Gençler Birliği’nin golü Vandev’den geldi.

Önemli anlar
7. dakikada gelişen G.Birliği atağında arif2in 5 metreden sert şutunu kaleci Raif yumruklarıyla uzaklaştırdı.
  22. dakikadaki Gençler Birliği atağında Arifin soldan ortasında Vandev’in vuruşu kaleciden sekti. Bu topu iyi takip eden Vandev topu ağlara yollayınca Gençler Birliği 1-0 öne geçti.
  25. dakikada gelişen Cihangir atağında Mete’nin yerden giden şutunda top uzak direğin dibinden dışarı çıktı.
  54. dakikadaki Cihangir atağında Hasan’ın sağdan orta şut karışımı vuruşunda top yan direkten oyun alanına döndü, defans uzaklaştırdı.
  80. dakikada skora denge geldi. Bu dakikada gelişen Cihangir atağında topla buluşan Mete ceza alanına girdiği anda sert ve düzgün bir vuruşla topu ağlara yollayarak skoru 1-1 yapan golü attı.
  88. dakikada Cihangir ne geçti. Oyuna ikinci yarıda giren Patrik kaleye 30 metre mesafeden çok sert bir vuruş yaparak köşeden topu ağlara yolladı ve takımını 2-1 öne geçirdi. Maç da bu skorla sona ererken turnuvanın şampiyonu Cihangir oldu.

Üçüncülük maçı Binatlı’nın
Normal süresi 1-1 biten maçta penaltı atışları sonrasında 5-3 kazana n Binatlı üçüncü oldu.
Maçtan sonra düzenlenen ödül töreninde maçı yöneten hakemlere plaketlerini MHK başkanı Sadık Özbilgehan verirken, ikinci Gençler Birliği, üçüncü Binatlı ve dördüncü olan Değirmenlik takımlarına kupa ve madalyaları Erülkü ailesi tarafından verildi.
Şampiyon Cihangir’e ise kupası değirmenlik belediye başkanı Osman Işısal tarafından verildi.

Bu haber toplam 1326 defa okunmuştur