1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Cihangir penaltılarla: 6-4
Cihangir penaltılarla: 6-4

Cihangir penaltılarla: 6-4

Kıbrıs Türk Futbol Hakemler ve Gözlemciler Derneği tarafından geleneksel olarak düzenlenen Ahmet Altınkaya Anı Futbol Karşılaşması’nda Gönyeli ile Cihangir, Gönyeli Stadı’nda karşılaştı. Normal süresi 1-1 tamamlanan maçı penaltı atışları sonunda 6-4’lük s

A+A-

Necmi Belge

2001 yılında bir trafik kazasında kaybettiğimiz değerli hakemlerimizden Ahmet Altınkaya anısına Kıbrıs Türk Futbol Hakemler ve Gözlemciler Derneği tarafından geleneksel olarak düzenlenen anı maçının 13’üncüsü dün Gönyeli Stadı’nda Gönyeli ile Cihangir arasında oynandı. Çok çekişmeli geçen karşılaşmada, her iki takım da yedek futbolcularına da yer verirken, teknik adamlar futbolcularının son durumunu izleme fırsatı buldu.

Kazananı penaltılar belirledi
Normal süresi 1-1 eşitlikle tamamlanan maç penaltı atışlarına gitti. Golleri Gönyeli’den Coşkun Ulusoy, Cihangir’den penaltıdan Fırat Ersalan kaydetti. Penaltı atışlarında rakibine 5-3’lük üstünlük sağlayan Cihangir, maçı toplamda 6-4’lük skorla kazandı.

Maçın ardından düzenlenen ödül töreninde karşılaşmayı yöneten hakemlere anı madalyası verildi. Anı maçının mağlubu Gönyeli’ye kupasını Merkez Hakem Kurulu Başkanı Sadık Özbilgehan tarafından verilirken, maçın galibi Cihangir’e kupası merhum Ahmet Altınkaya’nın eşi Yasemin Altınkaya tarafından takdim edildi.

Bu haber toplam 1232 defa okunmuştur