1. HABERLER

  2. SPOR

  3. “Cihangir maçı önemli”
“Cihangir maçı önemli”

“Cihangir maçı önemli”

K-Pet Süper Lig’in 12’nci hafta mücadelesinde Çetinkaya, Cihangir’i konuk edecek

A+A-

YENİDÜZEN Spor Servisi

K-Pet Süper Lig’in 12’nci hafta mücadelesinde Çetinkaya, Cihangir’i konuk edecek. Ligde oynadığı ilk 4 karşılaşmada puan alamayan, yaşadığı teknik adam değişikliği sonrası 11’inci haftanın ardından 9 puana yükselen Çetinkaya, ligde ilk galibiyetini geçtiğimiz hafta elde eden Cihangir karşısında puan veya puanlar hedefliyor.

Taşkıran “Puan veya puanlar amaçlıyoruz”
Çetinkaya Teknik Direktörü Hüseyin Veli Taşkıran ligdeki konumlarının belli olduğunu, kendilerine yakışmayan bir yerde olduklarını belirtti. Bu doğrultuda hafta sonu oynayacakları Cihangir karşılaşmasına iyi bir şekilde hazırlanarak bu maçtan puan veya puanlar ile ayrılmayı amaçlardıklarını dile getirdi.

“Rakibimizin motivasyonu arttı”
Rakipleri Cihangir’in geçtiğimiz hafta ligin namağlup ve az gol yiyen ekiplerinden Yeniboğaziçi’ni 4-0’lık skorla mağlup ederek ilk galibiyetini aldığını hatırlatan Taşkıran, bu galibiyetin hiç kuşkusuz rakiplerinin moral ve motivasyonunu arttırdığını söyledi. Bu aşamada kendilerinin durumunun da belli olduğunu belirten Taşkıran, kötü gidişatı düzeltmek adına Cihangir maçının önemine vurgu yaptı.

“Tehlikeli bölgeden çıkma adına bu maç önemli”
Serdarlı karşısında galibiyeti elde ettikleri penaltı vuruşunu gole çeviremeyerek kaçırdıklarını dile getiren Taşkıran, buna rağmen 4 eksik oyuncu ile çıktıkları Serdarlı karşılaşmasında 1 puanın kötü olmadığını kaydetti. Cihangir ile kendilerinin durumunun belli olduğunu, tehlikeli bölgeden çıkma adına bu maçın kendileri için önemli olduğunu söyleyen Taşkıran, birlikte futbol oynadıkları Mehmetali Özgürgün’un ekibi ile haftasonu centilmence ve güzel bir karşılaşma oynamak istediklerini sözlerine ekledi.

Bu haber toplam 1291 defa okunmuştur