Cihangir geçit vermiyor

Cihangir geçit vermiyor

Mağusa Türk Gücü’nü yenerek rakibine liderlik şansı vermeyen Cihangir, bu sezonla beraber son üç sezondur iç sahada rakibini mağlup ediyor

A+A-

ÜÇ SEZONDUR EVİNDE MTG’YE KAYBETMİYOR… Çekişmeli geçen karşılaşma sonunda Mağusa Türk Gücü’nü 4-3 yenen Cihangir haftayı önemli bir galibiyetle kapadı. Mesarya ekibi bu galibiyetle son üç sezonda kendi evinde konuk ettiği MTG’yi üçüncü kez yenmeyi başardı. MTG son olarak Mesarya’dan şampiyon olduğu 2015 – 2016 sezonunda 3 puanla ayrılmıştı

 

K-Pet Süper Lig’in 14’üncü haftasında Cihangir konuk ettiği Mağusa Türk Gücü’nü büyük çekişmeye sahne olan karşılaşmanın sonunda 4-3’lük skorla mağlup etti. Rakibine haftayı lider tamamlama şansı vermeyen Cihangir, lig mücadelesinde rakibine son üç sezondur kendi evinde mağlup olmadı.

 

Son üç sezondur mağlup ediyor

Mağusa Türk Gücü konuk olduğu Cihangir deplasmanından son üç sezondur puansız ayrılıyor. Bu sezonla beraber geride bıraktığımız iki sezonda Cihangir ağırladığı rakibini hep mağlup etme başarısı gösterdi. Geçtiğimiz hafta sonu Cihangir 4-3’lük skorla kazandığı maçın yanı sıra geçtiğimiz sezon olan 2017 – 2018 seoznunun 2’nci haftasında da rakibini 2-1 yenmişti. Mesarya ekibi 2016 – 2017 sezonunun 3’üncü haftasında MTG’yi tek golle mağlup etmişti.

 

MTG’nin Cihangir’deki son galibiyeti 2016’da

Mağusa Türk Gücü Cihangir’i deplasmanda son olarak şampiyon olduğu 2015 – 2016 sezonunda mağlup edebildi. O sezonun 24’üncü hafta mücadelesinde MTG 16 Nisan 2016’da konuk olduğu rakibini 3-1’lik skorla yenerek şampiyonluğa ilerledi. O maçtan sonra Cihangir’de oynanan son 3 lig maçında ise MTG galibiyet sevinci yaşayamadı.

 

Okyanusu geçiyor, derede boğuluyor

Önemli 3 puanı hanesine yazdıran Cihangir, bu sezon şampiyonluğa oynayan Yenicami ve MTG’den puanlar alma başarısı gösterdi. Cihangir 11’inci haftada konuk olduğu Yenicami ile 2-2 berabere kalarak rakibine puan kaybı yaşatmıştı. Cihangir’in en fazla puan kayıpları ise kendisinden daha alt sıralarda yer alan ekiplere karşı. Cihangir bu sezon Küçük Kaymaklı, Yeşilova ve Gençler Birliği karşısında puan kayıpları yaşarken, şampiyonluğa oynayan ekiplerden puanlar almayı başarması ilginç bir anektod olarak yer alıyor.

Bu haber toplam 1228 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.